Junioren ook kampioen

BARNEVELD – Het jeugdteam van badmintonclub BCB uit Barneveld is afgelopen weekend kampioen geworden. Door een 7-1 overwinning tegen nummer twee Dronten haalden de jonge badmintonners de titel binnen. Het was de tweede titel binnen korte tijd voor de vereniging. Eerder al pakten de senioren van BCB het kampioenschap. Een gelijkspel of overwinning zou afgelopen weekend volstaan voor BCB. De 7-1 overwinning bleek ruim voldoende. Beide teams van BCB spelen zaterdag 25 februari om het districtskampioenschap. Daarna promoveert het jeugdteam naar de tweede klasse. Het eerste team van Barneveld gaat vierde divisie spelen. Het is pas de tweede keer in de geschiedenis van BCB dat er op zo’n hoog niveau gespeeld gaat worden.

Reacties

  1. Pappa

    Lekker bezig hoor!

    Reageren

Geef een reactie