BCB team 2 wint tegen Dronten 1

Barneveld – Afgelopen zaterdag speelde team 2 van Barneveld thuis tegen Dronten team 1. De laatste tegenstander in de poule waar Barneveld nog niet tegen heeft gespeeld dit seizoen. Barneveld stond op de 5e plaats en Dronten 1 plek lager. Na deze met 6-2 gewonnen wedstrijd is dit de vierde plaats geworden voor Barneveld.

De mannen Veldhuizen en Lokhorst zijn goed begonnen aan de wedstrijd. Zij hebben de mannendubbel gewonnen met 21-13 en 21-14. De vrouwen Punt en Van Veldhuizen hadden het wat lastiger. Ze blijven gedurende de sets steeds met ongeveer twee punten verschil in de buurt van de vrouwen van Dronten. Toch hebben de dames de vrouwendubbel tot een goed einde gebracht met 21-18 22-24 en 22-20.

Veldhuizen had een lastige tegenstander in de mannenenkel. De eerste set is nipt verloren met 19-21. De tweede set werd gemakkelijk gewonnen met 21-11,dit mede doordat de tegenstander een rustmoment leek in te lassen in de wedstrijd. Toch heeft hij deze wedstrijd met veel moeite tot een goed einde weten te brengen met 21-17.

De vrouwenenkel van Punt ging moeizamer. Zij maakte veel fouten tijdens de wedstrijd. Uiteindelijk werd dit in het laatste deel van de wedstrijd beter. Helaas was dit te laat om de wedstrijd nog te beslissen. Ze heeft verloren met 14-21 en 14-21.

De mannenenkel van Van den Top verliep goed. Hij heeft de mannenenkel gewonnen met 21-19 en 21-11. De vrouwenenkel van Van Veldhuizen was een pittige strijd tussen de vrouwen. Van Veldhuizen heeft veel laten zien van haar kunnen tijdens de wedstrijd. Deze strijd is uiteindelijk door Van Veldhuizen verloren met 14-21 21-16 en 13-21.

De tussenstand voor de aanvang van de gemengde dubbels is 4-2 voor Barneveld team 2. De gemengd dubbel van Van den Top en Punt werd fanatiek gestart. Het was vooral de samenwerking onderling op het veld die deze wedstrijd heeft gewonnen met 21-12 en 21-15. De gemengd dubbel van Lokhorst en Van Veldhuizen had een spannende eerste set met 21-16. In de tweede set had de tegenstander veel fouten, terwijl Barneveld alert op de baan bleef staan en de wedstrijd wist te winnen met 21-4 in de tweede set.

Uiteindelijk heeft Barneveld team 2 de wedstrijd dus met 6-2 gewonnen en is hiermee gestegen naar de 4e plaats. Dronten is nu op de 6e plaats blijven staan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie