Team 2 verslaat Epe met 5-3

Zondag 25 november gingen we met 4 man richting Epe om voor de tweede keer dit seizoen tegen dit team aan te treden.
De verjaardag van gisteren zorgde ervoor dat Marcel en Mark even nodig hadden om op stoom te komen… Gelukkig kon net worden vermeden dat er drie sets nodig waren om de winst naar ons toe te trekken. Esther en Manon legden het helaas af tegen het sterke damesduo van Epe.
Beide singles van de heren werden wel weer succesvol afgesloten, alhoewel Marcel het nog wel even spannend maakte met een tweede set van 22-20. Esther verbeterde zichzelf duidelijk t.o.v. de vorige keer door in ieder geval drie sets te spelen tegen haar tegenspeelster. Helaas kon ze voorsprong in de derde set net niet omzetten in een extra punt voor BCB.
De mix van Marcel en Esther was nogal wisselvallig, maar in de derde set wisten ze zichzelf te herpakken en lukte het om te winnen. Mark en Manon deden dit overtuigender en walste met name in de tweede set volledig over de tegenstander heen en gunde ze zelfs maar 7 punten. We keerden huiswaarts met een 5-3 overwinning door een stormachtig Nederland!
Ook zonder Rob hebben we ons dus weer staande weten te houden, maar volgende keer hebben we hem er liever weer gewoon bij.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie