Team 5 wint met 7-1

Zaterdagochtend 17 november. Lekker weer een thuiswedstrijd en dit keer tegen de hekkensluiter. We gaan dus voor de dikke winst vandaag.
Als de tegenstanders arriveren valt als eerste het zeer verzorgde tenue op (minstens zo imponerend als ‘de onze’). Agressief zwart-rode kleding met hier en daar een ‘roze accent’ (de aanwezigen in de zaal afgelopen zaterdag weten wel waar we op doelen).
We spelen vandaag zelf met Karin als invalster, want Yvonne is een dag daarvoor helaas door haar rug gegaan. Dolgelukkig met het feit dat we Karin nog konden optrommelen voor vanochtend beginnen we met de dubbels. De herendubbel gaat vrij eenvoudig onze kant op, waarna Cor en ik hebben afgesproken dat we de term ‘walk-over’ niet zullen gebruiken voor een eventueel wedstrijdverslag op de website (euhhhh oeps…sorry Cor, doe ik het alsnog).
Tijdens de damesdubbel vlogen de ‘spagaten’ van de tegenstanders ons weliswaar om de oren, maar ook deze dubbel slepen de dames binnen, dus we zijn op dat moment al lyrisch over de invalbeurt van Karin (toppertje !!!!!!  ).
De beide ‘eerste’ enkels gaan vervolgens ook met ruime cijfers onze kant op. En de ‘tweede’ enkels ( hoewel Cor het nog spannend probeerde te maken door de tweede set te verliezen) sluiten we vervolgens ook met winst af. Onze invalster Karin heeft dus nu al een legendarische status bereikt, door zowel de dubbel als haar enkel te winnen (toppertje !!!!!!  ).
Dan is het tijd voor de mix partijen. Inmiddels gloort er een klinkende 8-0 overwinning aan de horizon en vol gas wordt de eerst mix gestart. Helaas blijft het gas even hangen aan Barneveldse kant en verrast de tegenstander (met een plotselinge keiharde opleving) ons volledig. De winst van de eerste mix gaat naar de tegenstander. Dan maar voor de 7-1, wat ook een super uitslag zou zijn.
Met ons geheime wapen Karin (die inmiddels al lang geen geheim meer is natuurlijk) wordt de tegenstander in twee sets verslagen (met klinkende cijfers). De eindstand is bereikt ….een mooie 7-1 overwinning.
Karin, na afloop van de wedstrijd hebben wij een vergunningsaanvraag bij de gemeente Barneveld ingediend voor het plaatsen van een bescheiden standbeeld ter ere van jouw sublieme invalbeurt. Deze is echter inmiddels tot onze spijt afgekeurd (wij vermoeden omdat het dorp al vol is gestouwd met de bekende ‘kippen’), maar bij deze willen we je dan nogmaals oprecht bedanken voor je flexibiliteit (en natuurlijk al je winstpartijen )!

Groetjes van TEAM 5

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie