Team 6 speelt gelijk tegen Badminton 80

Zaterdag 17 november was het D-Day voor team 6. De 7de wedstrijd was tegen de Nummer 1: Badminton 80, uit Wezep! Ons team staat tweede!
Omdat Jurrien niet kon, hebben we Ben Deetman, gevraagd om in te vallen. Dit werd de tweede volledige wedstijd voor Carolina, aangezien ze een tennisarm heeft/had. Ze kon dus gelijk aan de bak!
Bij het handen schudden bleek al snel dat we elkaar allemaal wel kenden. William had al eerder tegen de heren gespeeld en ik (Heidemariek) had de beide dames al tegenover mij gehad. Namelijk in de 4de klasse waarna Badm. 80 dus gepromoveerd was naar de derde klasse! Ik ben ook gepromoveerd maar niet omdat ik tegen de beide dames ook maar enig verzet had kunnen tonen. Maar dat was toen 🙂
De heren dubbel was een spannende wedstrijd die door Barneveld in 2 sets werd gewonnen. Ben en William waren duidelijk te sterk voor de heren. Dat bleek ook uit de heren enkels want die werden door Barneveld gewonnen waarbij Ben tegen de tweede heer, Gerald van Dijk, er nog een sidderende derde set van maakte! Zo spannend dat ik vergat te tellen bij de dames enkel… en dat voor een aanstaande scheidsrechter. Dat belooft wat! De derde set van Ben tegen Gerald eindigde overigens in 22-20!
William speelde tegen de eerste heer van Badminton 80, Alfred Scholten, een sterke wedstrijd en won in 2 sets. Dit heb ik van horen zeggen, want ik speelde op dat moment de dames enkel, tegen de eerste dame, Vera van Dijk (Veertje voor insiders). Vera is een geduchte tegenstandster, met 100% score en ook bekend bij menigeen in Barneveld. Mijn dames enkel helaas verloren maar heb beide sets wel even voor gestaan. Ook leuk! 🙂
De dames dubbel hadden we, Carolina en ik, reeds in 2 sets verloren. Ondanks de goede tips van Tamara, die zo lief was te komen tellen omdat de dames van Wezep een scheidsrechter eiste, kwamen we er in de tweede set niet goed in. Veel fouten en nog wat onwennig.
De dames enkelspel werd door Carolina en mij niet gewonnen maar het was zeker geen ‘makkie’ voor de dames van Badm.80. Carolina had in haar tweede set met 17 punten flink tegenstand geboden. De tweede dame van Badm.80, Annelies van Winkel, was emotioneel na haar winst, omdat, zo vertelde ze, dit haar laatste wedstrijd was. Ze stopt met competitiespelen. Wat dus betekent dat Badm. 80 met invallers verder gaat. Dit biedt (hopelijk) perpectief voor ons. Sorry Annelies.
De mix van William en mijzelf ging slecht, maar Carolina en Ben wonnen de mix in een fantastische 3 setter. Wederom vergat ik bijna de tegenstander een punt te geven omdat ik het zo spannend vond. Voor de opleiding tot scheidsrechter, die Mark, Wesley en ik gaan volgen, moet ik maar nooit ‘tellen’ voor Barneveld!
Eindstand 4-4! We waren blij en Ben super Bedankt!
Heidemariek

Reacties

  1. Caroline Rakhorst

    Super verslag Heidemarieke. Alleen jammer dat je mijn naam nog niet goed weet. Dat krijg je ervan als je pas halverwege het seizoen mee gaat doen. En het verslag wordt zelfs 3 keer gepubliceerd. Dat we het zeker niet kunnen missen!!

    groeten Caroline

    Reageren

Geef een reactie