Shutteltje meppen met Heerder BC 1

Lief badminton dagboek,

Elke keer is het weer zwaar, de wekker van 8 uur op zaterdagochtend. Maar toen ik een kwartiertje na het begin van de wedstrijd kwam binnensloffen, waren zowel de heren Mark en Marcel, als de dames Esther en Manon, hun tegenstanders vakkundig aan het weghakken. Hoppa: 2-0 voor Barneveld.

Toen kon het echte werk gaan beginnen: de single tussen Mark en Barry, een ware titanenstrijd. Na twee setjes warmdraaien en elkaar mannelijk aftasten, moest de derde en beslissende set gespeeld worden. Na vele spannende rally’s waren beide mannen zeer vermoeid en moest Mark zich na een oerkreet, welke ik nog steeds door mijn lijf voel sudderen, gewonnen geven. Aangezien Heerder BC 1 een goede bekende is van ons, kan ik weinig vertellen over Esthers single, aangezien er meer geluld dan gekeken werd. Winnen deed ze wel; lekker Esther!

Eindelijk mocht ik ook mijn racket te voorschijn halen. Mijn vorige partij tegen Jan, was ik binnen 2 punten door mijn enkel gegaan, maar door zijn goede EHBO zorgen, mocht ik er nu weer staan. Drie sets had ik nodig, maar aangezien mijn mama kwam kijken, kon ik eigenlijk niet verliezen. Manon was gelijktijdig bezig met haar single en hoewel ik niets daarvan gezien heb ga ik er vanuit dat het onwijs spannend was. Helaas moest ze zich -ondanks het wellicht afwisselende, snelle en scherpe spel- in drie sets gewonnen geven: 4-2 voor Barneveld.

De mix van Marcel en Esther werd helaas gewonnen door Barry en Belinda. Gelukkig kon het -naar eigen zeggen- onverslaanbare duo, Manon en ik, de mix wel winnen en werd de wedstrijd afgesloten met een 5-3 winst voor Barneveld. Dankjewel Heerder BC1, was weer een pracht van een ochtend!

Rob

Reacties

  1. Marcel

    Wat een samenvatting! Doet me weer denken aan je wereldreis verslagen… Leuke schrijfstijl!

    Reageren
  2. Debbie

    Goed verhaal! Ik zeg elke week eentje van jou! 😉

    Reageren

Geef een reactie