Team 4 verliest in de kou

Vrijdag 30 november mochten wij uit spelen tegen inside 82 (Baarn).

Nadat de thuisspelende partij een kwartier later de zaal in kwam lopen kon dan eindelijk de wedstrijd beginnen. Baarn speelt met veren shuttles. Heel fijn als je wekelijks met veren shuttles speelt, maar als je dat niet doet, is het toch even wennen.
De mannen (Bodhi en Martijn) wonnen hun dubbel. Een goed begin. De mannen maakten goed gebruik van de zwaktes van hun tegen partij. De dames dubbel verloren wij duidelijk. De thuiswedstrijd hadden Philien en ik duidelijk gewonnen in 2 sets. Helaas konden we dat nu niet evenaren. De tegenpartij had een andere dame ingezet. Dat in combinatie
met het spelen met veren shuttles en een spier in het been van Philien die vervelend deed, waren ze echt te sterk. Philien strompelt over de baan, toch gaat ze door.

De enkel won Bodhi. Dit was extra goed, want thuis had Bodhi de wedstrijd verloren. Het welgekende driehoekje van Gerard maakte dat Bodhi kon knallen. De enkel van Martijn heb ik helaas niet kunnen zien, maar Martijn won duidelijk in 2 sets. De backhand van de tegenpartij bleek een goede plek om punten bij te scoren. Philien verloor haar enkel helaas in drie sets. Het was een spannende partij, waarin Philien goed terug wist te komen. Helaas lukte dit net niet met een 21- 19 score in de derde set. Zelf heb ik mijn enkel duidelijk verloren. De dame had echt alles terug. Dat begon
al bij de opslag. Ik kon de shuttle wel weg krijgen, maar daar bleef het bij. De tegenstander had terecht gewonnen. Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet wat ik anders had kunnen doen, om toch de wedstrijd te winnen.

De mixen hebben we allebei verloren. Martijn en Philien wisten er nog een derde set uit te halen, maar verder kwamen we niet. Dat maakt dat we deze wedstrijd helaas met 5-3 hebben verloren. Extra zuur, omdat we de thuiswedstrijd met een 5-3 hadden gewonnen.

Toch wil ik Ezra bedanken voor zijn support tijdens de wedstrijden. Extra respect, want in de wintermaanden is het erg koud in de zaal in Baarn. We hadden net zo goed de wedstrijd buiten kunnen spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie