Winst in het koude Nunspeet voor team 2!!!

Daar gingen we dan.. Op weg, ploeterend door de sneeuw, naar Nunspeet voor een avondje badminton. Met z’n 5en, zonder Marcel, maar met Wilma, onze vaste supporter, die graag weer eens bij d’r ouwe clubje wilde kijken..
Na de sneeuw getrotseerd te hebben, kwamen we ruim op tijd aan bij de Brake. Dit was maar goed ook, want die tijd konden we goed gebruiken om warm te lopen en in te slaan, wat was het koud in de zaal!!!

Een half uurtje later werd er dan toch echt begonnen aan de beide dubbels. De heren hadden wat moeite met de kou en het tijdstip van de wedstrijd, maar wisten uiteraard de dubbel naar zich toe te trekken in 2 sets, de eerste punt is binnen. Veel heb ik er ook niet van gezien, want tegelijkertijd werd onze damesdubbel gezien. Ook onze start was wat moeizaam, maar toch had onze training woensdag geholpen. Want ook wij wonnen in 2 sets!!

Toen waren de singles aan de beurt, Esther en Mark mochten het spits afbijten. Mark begon een beetje traag, de druk van de toeschouwers (lees; zijn hele schoonfamilie) was groot, maar wist in de loop van de eerste set toch zijn eigen spel te spelen. En daar had de tegenstander geen antwoord op, gewonnen! Esther zag in het begin wel een beetje tegen haar single op, de tegenstanders hadden een invaller en gewisseld van dames. Dus geen idee wat ze kon verwachten en als ze maar niet overmoedig werd! Maar ze wist het goed in de hand te houden en haalde met 14-21 en 15-21 het 4e punt binnen! Gelijkspel is in de pocket!!

Toen waren Rob en ik aan de beurt. Van Rob z’n single heb ik weinig meegekregen, maar wel gehoord. De start was minder, maar zoals we Rob kennen, pakte hij zichzelf weer helemaal terug en knalde er daarna doorheen! In 3 sets wist hij zijn single dan ook binnen te slepen. Zelf had ik ook moeite met de kou, werd er niet bepaald sneller van, maar toch heb ik weten te winnen in 3 sets! Ach ja, wat kan ik er van zeggen. We vinden de single gewoon zo leuk, waarom zou je dan niet alle 3 de spelen ;-). Arjan en Else, nog bedankt voor het aanmoedigen!!! Maar goed, met nog 2 mixpartijen te gaan, staat het nu al 6-0. We gaan de goede kant op!

De mixpartijen konden ook tegelijk gespeeld worden, daarom heb ik weinig gezien van de partij van Esther en Mark. Maar ik ben er van overtuigd dat ze de sterren van de hemel speelden! Ze hebben hem in ieder geval gewonnen met 11-21 en 17-21!! Onze mix ging ook lekker. Rob kon lekker rammen en ik probeerde er zo nu en dan ook eens tussen te springen. Het werkte, want ook wij hebben gewonnen met 16-21 en 16-21. Onze eerste 8-0 winst is een feit! Toch leuk voor een vrijdagavond en om zo je weekend te beginnen!

Groetjes Manon

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie