Winst van team 6 wordt als verlies ervaren!!

De druk wordt elke week groter!!  Wij staan nu nog 2e. Badminton 80 staat met 6 punten voor maar heeft 1 wedstrijd meer gespeeld.  Wij moeten dus minimaal 6 punten gaan scoren. En dat is mogelijk tegen Flevoland die één na laatste staan. Vol goede moed gingen we dus op pad. De spanning was voelbaar en werd alleen maar groter doordat we ook nog eens te laat aan kwamen. Over de oorzaak hiervan zullen we het maar niet hebben!!.

Eenmaal op de baan hebben we de beide dubbels  gewonnen, al was het bij de jongens toch twee keer 19-21. Heidemariek en ik kwamen nog hard met de rackets tegen elkaar waarbij later bleek dat het racket van Heidemarieke helemaal krom was. En daar heeft ze zelfs haar single nog mee gespeeld!

Met de singles ging het al moeizamer. Bij William liepen de zweetdruppels over zijn rug, maar hij heeft toch maar mooi gewonnen .  Ik had meer moeite met de eerste dame. Nou ja dame??. Na afloop kwamen we er achter dat ze pas 15 is. Maar helaas, ik heb toch in drie sets mijn meerdere in haar moeten erkennen.  Dus het eerste verliespunt was binnen. Niet getreurd,  dan gaan we toch voor 7-1?

Jurriën was daarna aan zet. Een makkie dachten wij, maar dat viel toch tegen. Jurriën moest zelfs een derde set spelen. Waar hij mee bezig was weten we niet, maar spannend was het zeker in de derde set. Met een nipte voorsprong heeft hij uiteindelijk toch gewonnen, terwijl de tweede set zo makkelijk ging. ( 21-18, 7-21 en 19-21) Heidemarieke, stabiel als altijd, won eenvoudig met 18-21 en 13-21. Nu nog even de mix winnen en dan staan we toch mooi eerste.

Helaas hebben we te vroeg gejuicht. William en Heidemarieke hadden een mooie en spannende wedstrijd die ze met winst afsloten. Toppie. Maar bij Jurriën en mij was het treurig.  In de eerste set stonden we voordat we het doorhadden al met 6-0 achter. Dit konden we niet meer inlopen, dus alles uit de kast in de tweede set. Dat is gelukt en we wonnen dan ook simpel met 21-10. In de derde set waren we, of althans ik, de weg weer helemaal kwijt. Het werd nog erg spannend aan het eind maar we trokken toch net aan het kortste eind.  Met 25-23 verloren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Daarna was het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang stil!! Verliezen tegen zo’n tegenstander is wel erg pijnlijk. Nou ja we hebben niet verloren maar de stemming was naar het vriespunt gedaald. We hebben dan wel gewonnen maar het voelde als verlies.  Het hele team is helemaal gefocust om de eerste plek te veroveren. Alle standen van de andere teams worden op de voet gevolgd en geanalyseerd. Badminton 80 zit nu vast de overwinning al te vieren!!. Zij krijgen alleen nog maar makkelijke tegenstanders. Maar ze zijn er nog niet!

Ik ben bang dat dit toch een “gevalletje nazorg” wordt!!
Verder hebben we het wel gezellig hoor!!

Groeten Caroline

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie