BCB 2 pakt punten in Heerde

Ondanks dat we liever op andere momenten in een sporthal staan, zijn we afgelopen zaterdag toch weer afgereisd naar Heerde om daar om 17u aan te treden tegen hun eerste team. Het werd een spannende wedstrijd wat wel bleek uit het grote aantal driesetters… 4.

De herendubbel was nummer één en twee van die driesetters moesten ook nog eens worden verlengd, dus het zegt wel genoeg dat het kwartje ook prima de verkeerde kant op had kunnen vallen. De dames handelde hun dubbel makkelijker af in ons voordeel.

Dit gold ook voor de singles van Mark en invaller Karin. Marcel en Wilma waren in de eerste set beiden even de weg kwijt, maar herpakten netjes in set 2 en 3. 6-0, met nog twee mixen te gaan.

Mark en Wilma bleken niet alleen buiten het veld goed op elkaar ingespeeld, alhoewel hier wel weer een extra set voor nodig was. Marcel en Karin speelden voor het eerst samen en dat ging goed, maar niet goed genoeg. Hier werd dus alsnog een punt verloren.

Patat en het bier waren het volgende doel, want dat is dan weer wel een voordeel van sporten op de zaterdagavond! Karin heeft newly wed Esther meer dan goed vervangen en dat leverde een 7-1 winst op wat voorlopig een eerste plek in de poule betekent. Laten we hier nog maar even van genieten, voor zo lang het duurt!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie