Team 2 wint aftrap van het seizoen

Vandaag (21 sept. 2013) is het eindelijk zover. De eerste wedstrijden worden gespeeld. Team 2 mag tegen Flevoland 2. Team 2, bestaande uit: Mark, Marcel, Esther en Wilma, maakt een vliegende start. Zowel de heren- als de dames dubbel wordt gewonnen. Daarna volgen de enkels. Het beroemde driehoek spel wordt toegepast, waardoor er punten worden gemaakt.

De eerste heer van de Flevoland 2 (Bertin Kamphuis) lijkt de hoop op winst al in de eerste set op te geven.  In de tweede set loopt hij bijna in, maar Mark blijkt toch te sterk. bij een score van 20-17 voor BC Barneveld, dacht hij dat de wedstrijd al verloren was. Nadat het publiek hem erop wees dat de wedstrijd nog niet afgelopen was, werd de wedstrijd hervat. Bertin maakt nog een punt, maar Mark bleek toch te sterk.

Daarna volgt de singel van Esther. De singel gaat behoorlijk gelijk op, waardoor de laatste punten van de eerste set toch even spannend zijn. Esther heeft even een moment voor zichzelf nodig, om in de tweede set er volledig tegen aan te kunnen. De tweede set gaat daarna ook beter, waardoor Esther een voorsprong pakt. Deze weet zij vast te houden en wint daarmee de wedstrijd.

Marcel heeft aan het begin van de wedstrijd even opstart problemen. Maar halverwege de eerste set knalt Marcel erop los. Dit resulteert in een duidelijke winst. De tweede set verloopt moeilijker, maar de tactiek om zijn tegenstander te laten lopen in “de driehoek”, werpt zijn vruchten af, waardoor hij toch kantje boord de set wint.

Hoewel Wilma (tweede dame) de eerste set gemakkelijk wint, heeft zij het toch zwaar in de tweede set. Ze moet daardoor aan de bak in de derde set. Na wat tips van de teamleden en de trainer, gaat ook de derde set haar weer voor de wint.  Daarmee wordt het zesde punt binnen gehaald.

Dan volgen de mix partijen. Hoewel bij beide mixen de eerste set goed verloopt en een duidelijke winst wordt geboekt, hebben beide mixen het moeilijk in de tweede set. Beide mixen worden in de tweede set verslagen, waardoor bij beide een derde set gespeeld moet worden. Wilma en Mark komen langzaam in de puntentelling dichter bij de tegenstander, maar helaas trekken zij uiteindelijk toch aan het kortste eind. Marcel en Esther kunnen ook niet voldoende tegenstand bieden in de derde set en ook zij verliezen de laatste mix partij. BC Barneveld wint hierdoor de wedstrijd met een uiteindelijke 6 – 2.

De aftrap van het seizoen is gedaan. We zijn benieuwd hoe het verder verloopt. Wel blijkt dat team 2 nog een paar trainingen kan gebruiken voor de mix.

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie