Barneveld 4 wint tegen de nummer 2

Op 26 oktober speelt Barneveld 3 tegen Iduna BC 8 (Utrecht). Wilma Veldhuizen valt in voor Remke. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Vooral de dames weten vooraf dat het een moeilijke strijd zal worden.

Beide dubbelspelen gaan goed. Beide worden gewonnen. Wel is het nog even spannend in de eerste set van de mannen, welke Barneveld uiteindelijk wint met 22-20. De tweede set gaat de mannen gemakkelijker af. Ze winnen deze met 21-15.

De dames knokken voor hun punten. De dames leggen hun shuttles strak over het net, waardoor de tegenstander de shuttles omhoog spelen. Dit geeft Barneveld de kans om ze af te smashen. De trainer geeft de tip om dit in het midden te doen. De tip blijkt de gouden tip te zijn, waardoor de wedstrijd gewonnen wordt met 21-18 en 21-15.

De enkels beginnen met een 2-0 voorsprong.

Thomas speelt als eerste heer zijn enkel. Dit valt hem zwaar. De afgelopen dagen is Thomas ziek geweest, waardoor hij zelf het gevoel heeft als een dweil over de baan te gaan. ondanks dit gevoel weet hij zijn enkel in 2 sets te winnen met 21-16 en 21-12.

Frans heeft het een stuk moeilijk in zijn enkel. De eerste set wint hij met 21-14, maar dan wordt het moeilijk. De tegenstander krijgt goede tips, waardoor Frans het zwaarder krijgt. Hij verliest de tweede en helaas vervolgens ook de derde set met 19-21.

De dames zijn aan de beurt. Beide dames weten uit eerdere ervaringen van toernooien dat ze het zwaar zullen krijgen. Hanna kan niet goed onder de shuttles komen en trekt aan het kortste eind. Ze verliest beide sets met 14-21.

Dan volgt Wilma met haar enkel als tweede dame. De eerste set verliest Wilma met 15-21. Na deze set krijgt zij tips van de trainer waardoor zij de tweede set kan pakken met 21-15. Er volgt een spannende derde set. Wilma staat met 20-19 voor. Helaas verliest zij de wedstrijd uiteindelijk met 20-22.

Na de enkels staat het 3 -3 gelijk. Waardoor de mixen de uitslag zullen gaan bepalen.

Thomas en Hanna spelen als eerste mix. In de eerste set moeten zij nog even inkomen, maar uiteindelijk winnen ze in 2 sets de wedstrijd met 21-18 en 21-12.

Frans en Wilma spelen de tweede mix. Frans weet de zwakke punten van Iduna goed te vinden, en speelt daarmee de tegenstander snel uit. Wilma maakt de shuttles keurig bij het net af, waardoor zij een duidelijke overwinning boeken met 21-11 en 21-13.

Hiermee wint Barneveld 4 met 5-3 tegen de nummer 2 en staan zij 2 punten los van Iduna.

Op internet staat overigens dat Iduna op nummer 1 staat met 29 punten. Dit komt omdat Iduna, 1 wedstrijd meer gespeeld heeft, welke zij met 5-3 hebben gewonnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie