BCB 2 tegen BC Leusder 2

Vandaag weer met het complete team een thuiswedstrijd mogen spelen tegen Leusden. De 3e sets blijven geliefd in team 2. Dit keer staat de teller op 3.

De dubbels zijn beide in met 3 sets gespeeld. De herendubbel ging erg slecht van start (2-11 achter!) en verloren de eerste set, maar kwamen daarna gevaarlijk terug. In de derde set hebben de heren gewonnen met 21-10. De damesdubbel was vanaf het begin een wedstrijd die gelijk op blijft gaan. De eerste set is net gewonnen met 21-19. De tweede wisten de dames dit spel net niet goed genoeg te herpakken. Bij de derde set is net niet de winst behaald met een stand van 20-22. De dames kunnen nog wat verbeteren in het samenspel, maar het gaat al aardig de goede kant op.

Mark heeft zijn single gewonnen in 2 sets en Esther heeft verloren in 2 sets. De 2e sets waren de kansen aanwezig om een 3e sets eruit te slepen. Helaas was dit niet helemaal haalbaar uiteindelijk. De single van Marcel was een enorm spektakel. De heren zijn erg aan elkaar gewaagd en gaan gelijk op punt voor punt. Marcel weet bij de 1e set aan het langste eind te trekken in de verlening met 22-20. De 2e set gaan ze gestaag verder met de langere rally’s en opnieuw in de verlenging. Dit keer trekt Marcel net aan het kortste eind met 22-24. Op naar een 3e set. In de derde set heeft de tegenstander een behoorlijke voorsprong van minimaal 5 punten (bij rust 11-6). Marcel blijft lopen en de rally’s met de tegenstander aangaan. Hij komt weer op gelijke stand en wint uiteindelijk met 21-19. Een wedstrijd die conditioneel flink heeft gevraagd. Echt goed gedaan Marcel!
Wilma won haar 1e set in de single met 21-12. In de 2e set heeft Wilma zich tijdens de set goed herpakt en ook de 2e set gewonnen met 21-16.

Tussenstand voor de mixen is 4-2. Mark en Wilma hebben de eerste set nipt verloren met 20-22 en vervolgens een 2e set ook verloren met 17-21. Esther en Marcel stonden steeds een paar punten achter in de 1e set, maar wisten dit alsnog tot een goed einde te brengen in de verlenging met 22-20. In de 2e set begonnen wij opnieuw met een achterstand, maar wisten dit al snel om te draaien.

Team 2 heeft gewonnen met 5-3 met wederom weer 3e sets en 5 standen in de verlenging. Hiermee blijven ze voorlopig op de eerste plek.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie