Barneveld 2 haalt de punten binnen

Op 15 november speelt Barneveld 2 tegen smash 76 1. De wedstrijd wordt met 7-1 gewonnen. Helaas heeft Esther haar dames enkel als enige verloren. Frans heeft ingevallen, vanwege een rug blesssure van Mark.

Marcel en Frans winnen de herendubbel vrij makkelijk. Daarna is het de beurt aan de dames. De eerste set wordt vrij gemakkelijk gewonnen, maar daarna volgt nog een tweede en derde set. De tegenpartij speelt scherper, waardoor Esther en Wilma het lastiger krijgen.

Marcel en Frans winnen hun enkel met overtuiging. De dames hebben het echter moeilijker. Esther heeft moeite om haar opslag op de achterlijn te krijgen, waardoor het begin van de wedstrijd moeizaam is. Helaas krijgt Esther er geen grip op en verliest haar enkel. Wilma wint haar eerste set, maar dan volgt de tweede set. Deze blijkt een stuk moeilijker. Wilma moet hard werken. Veelal loopt zij achter inde wedstrijd, maar met de nodige aanmoedigingen vanuit het publiek en de trainer, weet zij toch haar enkel in twee sets te winnen.

De mixen volgen. Wilma en Frans bakken er weinig van in de eerste set. In de tweede set moeten ze dan ook flink aan de bak om de speelstijl aan te passen. Met een spannende 25-23 winnen ze de set. Een derde set volgt. Deze verloopt in eerste instantie moeizaam, maar met de nodige aanmoedigingen en door rust in te bouwen konden ze toch de derde set pakken.

Esther en Marcel hadden het in de eerste set lastig. Ze winnen net. In de tweede set weten ze hoe ze de punten moeten pakken. Ze winnen met een duidelijke stand. Frans we willen je bedanken voor je inzet van de (lange) avond.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie