Barneveld 2 op de helft aan kop!

Afgelopen zaterdag 23 november mochten we aantreden tegen het eerste team van Epe. In het verleden was het regelmatig spannend, maar we hoopten ze deze keer wat minder kans te geven.
Tijdens de herendubbel leek dat te lukken met een duidelijke winst aan onze kant. De damesdubbel verliep iets minder makkelijk, maar wisten we in drie sets ook naar ons toe te trekken. Ook Mark had het in zijn single niet makkelijk, maar herpakte zich goed in de tweede set en wist de derde ook overtuigend op zijn naam te schrijven. Marcel had er gelukkig minder moeite mee en had aan twee sets genoeg om weer een punt voor Barneveld binnen te halen.

Helaas was de damesdubbel een voorbode van twee lastige damesenkels: Esther moest duidelijk de meerdere erkennen in haar rivale en Wilma trok na drie sets uiteindelijk ook aan het kortste eind. 4-2 voor Barneveld…
De mixen moesten dus uitwijzen of we wel werkelijk die eerste plaats in de poule verdienen en dat lukte gelukkig, alhoewel Mark en Wilma het toch weer spannend maakten in een driesetter. Ook deze wedstrijd weten we de winst in de derde sets in drie van de vier gevallen naar ons toe te trekken: iets wat vaker is gebeurd dit seizoen.
Zoiets dwing je natuurlijk af, met een klein beetje geluk…

Resultaat: een 6-2 zegen voor Barneveld 2, dus behoud van de eerste plek in de poule en nog altijd 4 punten voorsprong op de nummer twee (Harderwijk 2)

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie