Team 2 speelt 5-3 tegen verzwakt Harderwijk

Gisteren heeft team 2 een thuiswedstrijd gespeeld tegen BC Harderwijk. De tegenstander heeft wat blessures waardoor zij met 3 invallers kwamen voor 2 spelers, de 2e heer en 1e dame.
De herendubbel won de eerste set met 21-18. De tweede set kwam de tegenstander tot een verlening. De heren hielden de overhand en wonnen deze met 25-23

De dames wonnen de dubbel met een duidelijke overhand 21-09 en 21-11.
De herenenkel van Mark was een zware partij en waren aan elkaar gewaagd. De tegenstander had echter de overhand. Mark heeft zijn enkel verloren met 19-21 en 20-22.

De damesenkel van Esther.was tegen de invaller bij Bc Harderwijk. Zij won de enkel zeer overtuigend met 21-07 en 21-04. Dit was voornamelijk een mentaal spel.
Bij de herenenkel van Marcel was ook tegen de invaller en ging ook zeer overtuigend met 21-06 en 21-10.

Wilma moest in de enkel tegen de 2e dame van het team. De eerste set ging erg gelijk op. Wilma liep steeds een paar punten achter, waardoor de eerste set verloren werd. De tweede set bleef Wilma volhouden. Alleen ging het niet helemaal zoals ze zelf gewild had. Uiteindelijk heeft Wilma haar enkel verloren.
De tussenstand voor de aanvang van de mixen 4-2.

Mark en Wilma speelden tegen de 1e heer en 2e dame van de tegenstander. Marcel en Esther tegen de invallers. De laatste mix werd dan ook met overtuiging gewonnen.
Mark en Wilma hebben samen een goede mix gespeeld. Helaas waren de tegenstanders ook erg goed samen aan het spelen. Bc Harderwijk heeft deze mix gewonnen met 14-21 en 17-21.

Team 2 heeft tegen Bc Harderwijk gewonnen met 5-3. Bc harderwijk stond op de 2e plek. Hierdoor is de 1e plaats nog behouden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie