Barneveld 2 verslaat Epe 1

Afgelopen zondag waren we te gast in Epe. Vorige keer hadden we 6-2 gewonnen, dus we hoopten dit ditmaal weer voor mekaar te krijgen.

De herendubbel startte vrij makkelijk en trokken we met 8 en 15 tegenpunten naar ons toe. De damesdubbel leek de eerste set dezelfde kant op te gaan, maar helaas keerde dat in de tweede set om en moesten we dit punt aan Epe geven. Mark had in zijn single geen problemen met zijn tegenstander en trok de winst makkelijk binnen. Marcel had er meer moeite mee, maar wist het toch in twee sets af te ronden.

Esther trof een hele sterke tegenstander en moest dan ook het onderspit delven. Wilma trok thuis aan het kortste eind, maar wist nu wel de winst naar zich toe te trekken.

Beide mixen moesten alleen wel worden gewonnen, om die gewenste 6-2 te behalen. Marcel en Esther hadden al snel hun aandeel bijgedragen, maar Mark en Wilma maakten het nog spannend. Gelukkig wisten ze zich te herpakken en werd de derde set gewonnen met 21-17.

Doel bereikt en 6 punten voorsprong op de nummer 2 Harderwijk behouden.

Fijne Kerst en een goed uiteinde van 2013 toegewenst!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie