BCB 2 speelt 4-4 tegen flevoland 2

op 30 november rijden we naar Lelystad. We zijn met elkaar benieuwd naar de wedstrijden. Eerlijk gezegd, verwacht ik (we) er weinig van. Esther is de afgelopen dagen ziek geweest en probeert de wedstrijd toch te spelen door gebrek aan invallers. Ook Mark voelt zich nog steeds niet top fit, na zijn rug blessure.

De heren starten met hun dubbel. Het wil nog niet echt lukken. De eerste set verliezen ze dan ook. De tweede set gaat beter. De mannen van Barneveld lijken weer grip op de wedstrijd te krijgen. Ze winnen duidelijk de tweede set. De eerste derde set van deze wedstrijd is een feit. Helaas trekken de mannen uiteindelijk toch aan het kortste eind. Ze verliezen hun wedstrijd.

Dan is het de beurt aan de dames. De eerste set winnen de dames van Barneveld vrij duidelijk. Maar de tweede set wordt met ongeveer dezelfde score verloren. De tweede derde set is een feit. De dames pakken een grote voorsprong. Met 20-13 staan de dames van Barneveld in de derde set voor. Het lukt de dames van Barneveld niet om die laatste punt te maken. De tegen partij weet terug te komen op 20-19. Esther zit er op dat moment doorheen. Ze staat te wankelen op haar benen. Ze houdt het niet lang meer vol. Gelukkig weet Barneveld er dan eindelijk toch een eind aan te breien. De dames winnen de derde set, waardoor we starten met 1-1.

Mark moet tegen een invaller enkelen. Hij wint de wedstrijd vrij gemakkelijk. Het is vooral de uitdaging om geen punten te laten vallen. Esther speelt als eerste dame een goede partij. Zeker als je bedenkt dat ze zich eigenlijk nog niet top fit voelt. Ze verliest haar wedstrijd uiteindelijk wel, maar mag zeker niet klagen over het eindresultaat.

Marcel speelt de derde driesetter van deze wedstrijd. Hij verliest de eerste set, maar wint de tweede. In de derde set blijkt de tegenstander echt te sterk. Marcel trekt aan het kortste eind.

Wilma wint haar singel gemakkelijk. De tegenstander maakt veel fouten. Veel shuttles worden uitgeslagen en Wilma heeft mooie slagen, waarbij de shuttle elke keer net goed valt.

Na de singels is de stand: 3-3. De eindscore zal dus afhankelijk zijn van de mixen.

Wilma en Mark spelen als eerste mix. Zij verwachten een zware wedstrijd. Dit bleek ook het geval te zijn. Er werd een strak netspel gespeeld, maar dit was niet goed genoeg om de wedstrijd te winnen. De tegenpartij bleek te sterk. Deze mix wordt verloren, waardoor het 4-3 voor de tegenpartij kwam te staan.

Marcel en Esther spelen de vierde derde setter. Na een spannende derde set wonnen Esther en Marcel. De eindscore is 4-4.

Met een tevreden gevoel gaan we naar huis. Meer zat er vandaag niet in. We hebben stand kunnen houden, door gelijk spel te spelen. Harderwijk (nr. 2 in de poule) heeft dit weekend 5-3 gewonnen. Hierdoor loopt Harderwijk 1 punt in op ons. Wij staan nu met 3 punten los op nr. 1.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie