BCB 2 verslaat Heerde

Zaterdag 7 december heeft BCB 2 een thuiswedstrijd gehad tegen Heerde.

Een wedstrijd die gepaard gaat met veel gezelligheid.

De heren dubbel had de aftrap van de wedstrijd. Mark en Marcel verloren de eerste set nipt met 20-22. Helaas zaten de heren van Barneveld er niet helemaal in, terwijl de tegenstanders in een goede flow zaten. De 2e set werd verloren met 13-21.

De dames dubbel hebben de verloren dubbel gecompenseerd. Zij wonnen de dubbel met 21-12 en 21-15.

Mark ging van start met de enkel tegen Barry uit Heerde. Een spannende wedstrijd waarin beide partijen werden uitgedaagd. De eerste set wist Mark ondanks een achterstand te winnen met 21-19. De tweede set was de achterstand van Mark te groot. Heerde won de set met 13-21. De derde set was enorm vechten voor beide partijen voor elke punt die werd behaald. In de verlenging werd de wedstrijd beslist met 21-23. De winst van deze partij is dus voor Barry van Heerde.

Esther en Wilma hielden beiden in de enkel goed stand en wonnen beiden de single in 2 sets. De enkel van Marcel begon met een ruime overwinning in de eerste set van 21-8. De tweede set kwam de tegenstander dichterbij. Maar Marcel won de tweede set wel, met 21-17.

De tussenstand voordat we gaan mixen 4-2 voor Barneveld.

De mix van Mark en Wilma ging in de eerste set gelijk op. Barneveld verloor de eerste set met 19-21. Na wat goede tips van de trainer bij Wilma kwamen Mark en Wilma goed in de wedstrijd. De mix werd gewonnen met een tweede set 21-8 en derde set 21-11.
De mix van Marcel en Esther moest op gang komen. De eerste set werd verloren met 12-21.

Na wat tips van de trainer werd de tweede set gespeeld. Met het vasthouden aan de tips werd dan toch de winst behaald met de 2e set 21-15 en een derde set 21-16.

De wedstrijd werd afgesloten met 6-2 voor Barneveld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie