BCB 5 wint met 5-3

Afgelopen zaterdag 7 december moesten we thuis spelen tegen Badminton 80. Naar aanleiding van onze vorige wedstrijd tegen hun(6 – 2 verloren) hadden we onze mixen omgedraaid. Nadat de begroeting(waarvan iemand erg laat) geweest was, begonnen we aan de wedstrijd. We speelden de dubbels tegelijk. Bij de heren gaat dat niet echt lekker en vandaag ook niet, en werd er verloren in twee sets. Bij de dames ging dat stukken beter maar verloren ook in twee sets. Dus gingen we met een 2 -0 achterstand de singles in.

William moest hier tegen een jongen waar die al vaker tegen gespeeld had,  en dat had al die keren mooie sets als gevolg.  De eerste werd door hem gewonnen, maar de tweede set ging het minder en werd verloren. Derde set was spannend tot de wissel van kant, waarna William na een kleine achterstand vervolgens won met 21-14. Tegelijk was ook Manon haar single aan het spelen, zij speelde tegen Vera, die de meesten bij Barneveld wel kennen. Manon verloor maar speelde een goede single! Toen was Cor aan de beurt, die speelde goed en won zijn single vrij makkelijk. Ook omdat zijn tegenstander veel uit sloeg, naar wat later bleek dat zijn racket kapot was. Dus was Karin aan de beurt om de 3-2 achterstand gelijk proberen te maken. En dat deed ze overtuigend, de tweede set won ze met maar liefst 21-9!

Dus gingen we met een 3-3 stand de mixen in, en dus voor het eerst met Karin/William als eerste mix, en Manon/Cor als tweede mix. De mixen hadden we uit allebei verloren. We speelden de mixen tegelijk, wonnen ook allebei de eerste set. Tweede set wilde bij Karin en William totaal niet en werd verloren met 21-9.. Manon en Cor deden het beter want die wonnen ook hun tweede set! Gesteund door dat goede resultaat speelden Karin en William hun derde set beter dan de tweede en wisten die te winnen.

Resultaat: 5-3 winst voor ons!!! En dat was nodig want we staan ergens onderin, dus dit geeft ons goede moed!!

Volgende wedstrijd is maandag 9 december alweer tegen Kampen, dit omdat wij het vertikken om op zaterdag de 14e december om 6 uur nog een wedstrijd te gaan spelen.

Groetjes,
Team 5

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie