Team 2 pakt flink punten tegen Leusden

Op 15 december moet Barneveld 2 uit tegen Leusden 2. Vanwege een weekendje weg van Marcel, is Thomas bereidt gevonden om voor hem in te vallen.

De mannen (Mark en Thomas) beginnen hun dubbel. Deze wordt ruimschoots in de eerste set gewonnen, maar de tweede set is spannend. Uiteindelijk wordt de dubbel met 22.-24 gewonnen.

De dames (Esther en Wilma) zijn erop gebrand de wedstrijd te winnen. Deze dames dubbel, was de enige dubbel die tot nu toe was verloren. Tijdens deze wedstrijd wordt de dames dubbel gewonnen in twee sets.

Dan volgt Thomas met zijn enkel. Thomas moet duidelijk warm worden in zijn eerste set. Hij wint nipt met 20-22. In de tweede set heeft hij zijn tegenstander moe gestreden. Met een fikse sprint wint Thomas zijn tweede set met 11-21.

Dan volgt Esther. Esther speelt een goede enkel. De eerste set is dan ook erg spannend. Esther verliest deze uiteindelijk met 27-25. In de tweede set weet Esther goed bij te blijven, maar de tegenstander blijkt te sterk. Esther verliest van 21-17.

Mark volgt met zijn enkelspel. In de eerste set gaat het behoorlijk gelijk op. Totdat Mark het zat is. Mark begint dan met een aanvallend spel en wint daarmee zijn eerste set met 14-21. In de tweede set, lijkt Mark niet echt op gang te willen komen. Mark noemt het: lui zijn.  Mark staat lange tijd ver achter tot zelfs 12-6.. Een derde set was niet de bedoeling, aldus Mark. Hij gaat daarom beter zijn best doen, en wint met 17-21.

Wilma houdt in dit seizoen van drie setters. De eerste set wint ze ruim. De tweede set verliest ze. In de tweede set slaat Wilma de shuttles half veld. De tegenstander heeft daardoor alle ruimte. Nadat Wilma de tip heeft gekregen om hiermee aan de gang te gaan, wordt de derde set toch gewonnen met 14-21.

Inmiddels heeft Barneveld 5 punten binnen gehaald, met 1 verlies punt.

De mixen gaan van start. Wilma en Mark hebben al eerder tegen dit mix duo gespeeld tijdens een toernooi (de vorige keer was deze dame er niet bij). De wedstrijd op dat toernooi werd in 3 sets verloren. Wilma en Mark hebben de afgelopen tijd flink getraind en hoopten dat dit in hun voordeel zou vallen. Dat bleek in de eerste set. Barneveld wint vrij gemakkelijk. Echter in de tweede set werd duidelijk dat de wedstrijd nog niet gewonnen was. De tegenstanders kwamen goed terug, waardoor de tweede set werd verloren. Op naar een derde set. In de derde set moest Barneveld goed zijn concentratie erbij houden, maar wonnen de set uiteindelijk met 17-21.

De tweede mix werd gespeeld door Esther en Thomas. De wedstrijd ging enorm snel. De tegenstander wist ook niet wat hen overkwam. De shuttles ging van links, naar rechts, van voor naar achter. De tegenstander had tweemaal helemaal niets in te brengen. Beide sets werd gewonnen met 6-21.

Barneveld 2 gaat naar huis met een winst van 1-7. Barneveld 2 blijft eerste staan met…… voorsprong op Harderwijk 2

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie