BCB1 wint van BC’70

Barneveld – Afgelopen zaterdag trof BCB Intratuin het tweede team van BC’70 uit Vaassen. BC’70 staat dit moment op degradatie in de 4e divisie. De vier vaste spelers hadden een extra invaller uit een hoger team meegenomen om toch zoveel mogelijk binnen te halen. Dit bleek niets uit te halen want BCB won gemakkelijk met 6-2.

Na de korte winterstop van bijna een maand mochten de heren Richard van Winkoop en Wesley van de Kamp als eerste de baan weer op. Met hun aanvallende spel lieten ze de twee heren van BC’70 alle kanten van het veld zien. Ze hadden niets in de brengen tegen het goed op elkaar ingespeelde duo uit Barneveld. Daarmee was het eerste punt voor BCB een feit. De dames Mieke Lijbers en Tamara Remmerts hadden iets meer moeite met hun dubbel. Zij wisten de eerste set nipt te winnen in de verlening. De tweede set ging beter, de dames van BCB bleven gedurende de hele set hun ruime voorsprong houden en wonnen uiteindelijk met 21-12.

Van Winkoop mocht het spits afbijten bij de enkelpartijen. Hij speelde een rustige partij en speelde veel rond. Hij ging hiermee door, net zo lang totdat zijn tegenstander de fouten maakte. Daarmee won Van Winkoop met 21-19 en 21-14. Ook Van de Kamp had geen zware partij, hij wist zijn tegenstander te verslaan met 21-11 en 21-13. Bij de enkelpartijen hadden de dames van BCB het zwaarder dan de heren. Remmerts was niet opgewassen tegen het jong talent van BC’70, ze moest het in twee sets afleggen. Lijbers wist er nog een derde set uit te slepen. Maar deze laatste set was net te veel voor haar, conditioneel kon Lijbers dit niet volhouden. De derde set ging verloren met 11-21.

Daarmee kwam de tussenstand op 4-2 in het voordeel van BCB. De buit was echter nog niet binnen want gelijkspel was nog steeds mogelijk. De mix partijen werden tegelijk gespeeld. Remmerts en Van de Kamp waren snel klaar, zij versloegen hun tegenstanders gemakkelijk met 21-14 en 21-13. Lijbers en Van Winkoop hadden drie sets nodig om het laatste punt binnen te slapen. 6-2 was hiermee de eindstand. Volgende week speelt BCB uit tegen Houten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie