BCB Intratuin 1 verpletterd BC t’ Veen

Barneveld – BCB Intratuin 1 heeft afgelopen zaterdag uitstekend gepresteerd. Met maar liefst 8-0 werd BC ’t Veen uit Veenendaal naar huis gestuurd. Ook deze keer speelde BCB weer met een invalster.

De eerste partij van de dag werd nog even heel spannend. Richard van Winkoop en Wesley van de Kamp wisten de eerste set van de herendubbel te winnen maar kregen de tweede set om hun oren. Sterk aanvallend spel op de backhand van Van de Kamp zorgde ervoor dat de Barnevelders de aanval niet over konden nemen. De derde set herpakte de heren zich weer en wisten het eerste punt voor BCB binnen te halen. Vast speelster Annemieke Mulder en invalster Yvonne Wuck hadden het een stuk makkelijker. Ook BC t’ Veen speelde met een invalster en de dames Mulder en Wuck maakte hier goed gebruik van. Door uitstekend spel wisten ze de dames dubbel met 21-9 en 21-10 te winnen.

Ook met de enkelpartijen had BCB niet beter kunnen presteren als afgelopen zaterdag. drie van de vier partijen werden gemakkelijk in twee sets gewonnen. De enige spannende partij was die van Wuck. De partij werd een ware uitputtingsslag. Wuck wist de eerste nipt te winnen met 21-19 en ook de tweede set kreeg ze niet cadeau. Tot overmaat van ramp sloeg Wuck haar racket in de verlening bij 21-20 ook nog eens doormidden. Ze was genoodzaakt verder te spelen met het racket van teamgenoot Van Winkoop. Maar de BCB’er liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Na een korte rally wist ze haar enkelpartij in winst om te zetten. Na het spelen van de enkelpartijen was de tussenstand 6-0 in het voordeel voor BCB.

Van de Kamp en Mulder wisten hun mix met nauwelijks een druppeltje zweet op het hoofd in twee sets te winnen. Van Winkoop en Wuck hadden een derde set nodig om hun mixpartij te winnen. In de derde set leek het er even op dat ze hun achterstand van 5-11 niet meer goed konden maken. Door een aantal fouten van de tegenpartij wisten de twee toch nog goed terug te komen. Van Winkoop mocht serveren bij 20-19 en de tegenpartij liet de shuttle gaan in de veronderstelling dat deze uit ging. Echter lande de shuttle netjes op de lijn. Daarmee was ook het laatste punt voor BCB een feit.  Met deze 8-0 winst blijft BCB koploper in de 4e divisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie