Belangrijke overwinning voor BCB4

Om 9.00 uur vanochtend was, alleen Manon, onze tijdelijke captain, in de zaal aanwezig. gelukkig was de rest van het team ook nog net op tijd maar kregen wel een standje van de captain. Toch de wekker iets eerder zetten. De tegenstander uit lelystad (Flevoland) liet ook even op zich wachten maar hadden wel hun hele team bij zich (3 heren) en zelfs supporters mee gesleept. Aangezien we vorige week hadden verloren en we deze week weer zonder Bart (1e heer) moesten spelen, wilden we dit keer wel wat beter presteren. De dubbels werden redelijk makkelijk gewonnen en dat was een fijn begin. De enkels van Henry en Heidemariek werden in twee sets gewonnen en die van Manon en Dennis in 3 sets verloren. 4-2. Vervolgens de mixen. Manon en Dennis hebben deze in 2 makkelijke sets gewonnen en de mix van Henry en Heidemariek werd in 3 spannende sets verloren. 5-3 overwinning en we staan nog steeds op de eerste plaats! Hopelijk kunnen we dit vasthouden tot eind januari 2015!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie