Mooie 6-2 winst voor Barneveld 4

Deze wedstrijd moest Barneveld 4 zonder de sterdames Manon en Heidemarieke, gelukkig waren Monique en de enige echte Ria van Wincoop bereid om in te vallen.

Er werd begonnen met de heren dubbel, Dennis en Henri speelde tegen een aanvallend Hoevelaken, veel slimme balletjes en snel spel. De heren wisten terug te komen aan het eind van de 1e set maar konden het niet afmaken, deze werd verloren met 21-23. De 2e set begonnen de heren goed, maar aan het einde van de set wist hoevelaken toch weer het initiatief over te nemen en deze set werd ook verloren met 17-21.

 De damesdubbel werd gespeeld door Monique en Ria, door het harde werk van deze topdames werd deze dubbel makkelijk gewonnen met 21-9 en 21-13

.De ME1 werd gespeeld door Bart, het was een spannende single waar Bart toch net de sterkere was. Deze werd met 21-19 en 23-21 gewonnen.

De VE1 werd gespeeld door Monique, ze had moeite met haar jonge tegenstandster in de 1e set en wist deze moeizaam te winnen met 21-19. De 2e set was ze echter geen partij meer voor topfitte Monique. Ze wist deze set met 21-1 te winnen!

De ME2 werd gespeeld door Henri, vanwege een dart toernooi vanmiddag moest Henri optijd weg. Hij was gebrand om te winnen en ging er ook vol op in de eerste set. Maar de veteraan van hoevelaken speelde een slim spel en wist de 1e set te winnen met 21-19. Henri moest nu wel winnen en door slim gebruik van het “driehoekje” wist Henri de 2e set wel te winnen met 21-14. De 3e set was Henri een maatje te groot en hij wist met slim en aanvallend spel te winnen met 21-11.

De VE2 werd gespeeld door Ria van Wincoop, ze begon gelijk met scherp en aanvallend spel. Ze won de 1e set met 21-8 en de 2e met 21-12. Duidelijke winst!

De GD1 werd gespeeld door Ria en Bart, de 1e set liep stroef maar werd gewonnen met 21-19, tijdens de 2e set was hoevelaken geen partij meer en werd er met 21-12 gewonnen.

De GD2 werd gespeeld door Monique en Dennis, ze begonnen sterk en wisten de 1e set met 21-10 te winnen. De 2e set was het duo even alle concentratie kwijt en verloren ze deze met 17-21. De 3e set wist de tegenstander goed gebruik te maken van het concentratiegebrek van barneveld. Dit resulteerde in 11-21.

Maar met een 6-2 winst is de 1e plaats in de competitie nog in zicht.

Team 4 wenst iedereen fijne dagen en tot 2015!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie