Welkome 8-0 winst voor team 4!

Zaterdag reisde team 4 af naar Heerde. Met Dronten op de hielen voor de eerste plaats was een ruime overwinning gewenst. Eerste dame Manon van Veldhuizen kon helaas niet meespelen, maar ging mee voor support! De beide dubbels werden tegelijk gespeeld. De herendubbel, met Dennis de Jong en Henri van de Zandschulp, speelden een goed spel, maar de tegenstander had ook een sterke slag. Gelukkig wisten de heren daar goed mee om te gaan en werd deze met 2 sets gewonnen. De dames Heidemariek Faber en Monique de Wit moesten even iets wennen aan elkaar, maar hadden daar niet veel tijd voor nodig. Ook deze wedstrijd werd in 2 sets gewonnen.

Toen mocht Bart Zwetselaar aan de eerste single beginnen. Met nog de invalbeurt ’s ochtends in het hoofdklasse team in zijn benen, speelde hij een krachtig spel. Hij wist de harde smashes van de tegenstander goed op te vangen en de returns goed te plaatsen. Hij won gemakkelijk in 2 sets.

Monique mocht op tegen de eerste dame van Heerde. Tijdens de eerste set liep het niet lekker. Monique moest erg in haar spel komen en de tegenstander maakte daar goed gebruik van. De eerste set werd helaas verloren. Maar daarna herpakte ze zich goed en won de volgende 2 sets gemakkelijk! Eerste 4 punten in de pocket!

Tweede heren single, de beurt aan Henri. Wetend dat de tegenstander links is, maakte hij daar goed gebruik van. Met veel harde smashes en returns op de backhand van de tegenstander wist Henri zijn wedstrijd in 2 sets te winnen.

Nu de beurt aan Heidemariek voor haar single. De eerste set kwam langzaam op gang. Veel punten over en weer, maar uiteindelijk trok Heidemariek aan het langste eind. De eerste set is binnen. De tweede set ging veel makkelijker, ze wist de shuttles goed te plaatsen en had de overwinning snel binnen.

Als laatste nog de twee mixes. Ook deze werden tegelijk gespeeld. Bart en Heidemariek hadden niet veel moeite met de tegenstanders. Wederom de eerste set ging het wat moeizamer, maar tijdens de tweede set liep alles weer op rolletjes. Tegen de harde smashes van Bart en het goede tussenkomen van Heidemariek hadden de tegenstanders geen antwoord en de wedstrijd werd dan ook in 2 sets gewonnen. De mix van Dennis en Monique was wat spannender. De puntentelling ging redelijk gelijk op. Zij moesten uiteraard ook nog beetje aan elkaar wennen op de baan. De eerste set werd nipt gewonnen in de verlenging. De tweede set ging stukken beter en ook hier kon de tegenstander niet meer tegenop, ook deze werd door hun gewonnen!

8-0 winst voor BCB4, een welkome overwinning!! Nu hopen dat Dronten het minder heeft gedaan dit weekend en daardoor de voorsprong groter is geworden!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie