Belangrijke winst voor team 4

Deze wedstrijd moest Barneveld met 7-1 winnen om kampioen te worden. Spelende tegen de nummer 2 uit Dronten.

Onder lichte druk begon de wedstrijd met de herendubbel. Deze werd gespeeld door Henri en Dennis. Tegen een sterk dubbel duo wisten ze de eerste set niet te winnen (15-21). De 2e set kwamen ze sterk terug, maar verloren helaas met 19-21. Toen kwam de damesdubbel en deze werd (zoals altijd) weer overtuigend gewonnen door Heidemariek en Manon met maar liefst 21-16 21-9!

Toen was het de beurt aan Bart om zijn 100% single status te behouden tegen de sterke heer uit Dronten. De eerste set won hij met 21-12. De 2e set had hij iets meer moeite, maar won hij met 24-22! Spannend dus. Ondertussen was Manon ook bezig met de eerste dames single. Ze maakte een sterke indruk en won met 20-10! De 2e en 3e set kwam de tegenstandster goed terug en won ze (helaas) met 12-21 en 11-21. Erg jammer dus.

Wetende dat de 7-1 er niet meer inzat moesten Dennis en Heidemariek nog aan de bak met de 2e singles. Dennis begon aan de single en had met de eerste set nog aardig moeite met zijn tegenstander. Hij won met 21-19. De 2e set had hij zijn tegenstander door en was hij geen partij meer voor hem. Hij won de 2e set met 21-6. Heidemariek was intussen ook al bezig met haar single. Ze won de eerste set met 21-16. De 2e set ging echter wat moeizamer en verloor zij met 18-21. Tijdens de spannende 3e set zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Even leek het erop dat ze het weg ging geven maar wist ze op het einde toch nog met 21-16 van haar tegenstandster te winnen.

Met een 4-2 voorsprong was het tijd voor de laatste 2 wedstrijden, de 2 mixen. Bart en Heidemariek hadden een lastige tegenstander. Toch wisten ze 2 keer met 21-18 te winnen! Ondertussen was het bij Manon en Henri een stuk spannender. Zij stonden 1-1 en de laatste set werd gespeeld. Na een spannende 22-20 en 20-22 ging ook de laatste set er spannend aan toe. De supporters keken (nagelbijtend) toe. Manon en Henri wisten aan het langste eind te trekken en wonnen de laatste set met 21-15.

Met een mooie 6-2 overwinning heeft team 4 nog één wedstrijd de spelen. Ze hebben volgende week nog maar 2 punten nodig om kampioen te worden in de 3e klasse.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie