Team 4 kampioen in de 3e klasse

Deze wedstrijd moesten we tegen Hellas. Na vorige week net geen kampioen te zijn geworden, hadden we deze wedstrijd maar 2 punten nodig om kampioen te worden. 

Het begon niet goed de dag voor de wedstrijd. Het team kreeg het slechte nieuws dat Heidemariek niet kon spelen omdat ze ziek was geworden. Gelukkig kon Ria van Winkoop invallen en konden we dus alle wedstrijden spelen. Iedereen ging relaxed naar de wedstrijd toe en de nodige support kwam ook kijken.

Het begon met de herendubbel. Deze werd gespeeld door Henri en Dennis. Deze ging helaas niet als gepland en werd verloren met 21-14 en 21-7… Ondertussen deden Manon en Ria het stukken beter. De 100% op de damesdubbel is dan ook behouden en gewonnen met 18-21 en 14-21!

Met nog 1 punt te gaan was het de beurt aan de heren en dames single. Bart speelde de eerste single. Hij won de eerste set met 13-21 maar zijn tegenstander maakte het hem nog aardig lastig en won de 2e set met 21-19. Daarna maakte Bart er een einde aan en won met 11-21. Het kampioenschap was dus binnen! Ondertussen speelde Manon een ontzettend spannende wedstrijd en werd het 21-15, 20-22 en wist ze de laatste set ook te pakken met 20-22!

Met de spanning eraf was het tijd voor de 2e singels. Dennis had een erg spannende wedstrijd, maar verloor helaas in 3 sets met 21-17 19-21 21-19. Ria won ondertussen keurig met 14-21 en 13-21. 2-4 dus. De eerste mix van Bart en Ria werd in een spannende pot verloren in 3 sets. Manon en Henri wisten wel te winnen in 2 sets.

Met deze 3-5 winst is team 4 kampioen in de 3e klasse mix! We kijken met z’n allen terug op een fantastisch seizoen vol gezelligheid en sportiviteit en kijken erg uit naar de 2e klasse volgend seizoen!

BCB Team 4

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie