BCB Team 4 wint ook 2e wedstrijd!

BCB team 4 heeft ook dit weekend hun 2e wedstrijd gewonnen. In een drukke, gezellig volle Oosterboshal wisten ze 6 punten te behalen tegen het vorig jaar gedegradeerde team 1 van Heerder Bc. Na zowel de heren- als de damesdubbel, stond het team al met 2-0 voor. De herendubbel werd op overtuigende wijze in 2 sets binnen gehaald met een stand van 21-16 en 21-17. De dames daarentegen hadden iets meer moeite om in hun spel te komen en versloegen hun tegenstandsters in 3 sets. Daarna was het de beurt aan de eerste heer van BCB 4, Dennis de Jong. Hij moest aan de bak tegen de eerste heer van Heerder, na een mooie 21-16 in de eerste set, wist hij helaas zijn single niet om te zetten in winst en ging dit punt naar de tegenstander. De eerste dames single ging met gemak naar BCB. Zoals de tegenstandster zei: “Ik had niks in te brengen in deze partij, 21-9 en 21-6.” Daarna was het de beurt aan de Benjamin van het team Ezra. Hij moest even inkomen in de eerste set, die daarom ook naar de tegenstander ging, maar wist zich heel knap te herpakken in de tweede en derde set, die hij op overtuigende wijze naar zich toetrok. 15-21, 21-13 en 21-12! Met een 4-1 voorsprong mocht dan ook eindelijk Heidemarieke beginnen aan haar single. Na een moeizame eerste set, die ze verloor met 19-21, maakte ze in de tweede set gehakt van haar tegenstandster 21-6!!! Ook de derde set haalde ze makkelijk binnen met 21-13 en zo wist BCB 4 dus dat ze ook de tweede wedstrijd winnend zouden afsluiten, tussenstand 5-1! De eerste mix geen helaas verloren tegen een sterk koppel van Heerder BC, Ezra en Remke kwamen niet lekker in hun spel en moesten daarom hun meerdere erkennen in de tegenstander. Gelukkig konden Dennis en Heidemarieke daar winst tegenover zetten en speelden ze weer een sterke mix, die ze binnen haalden met een stand van 21-14 en 21-17! Weer een mooie ochtend voor het team met een 6-2 winst als eindstand. Nu op naar volgend weekend wanneer er een uitwedstrijd tegen Flevoland op het programma staat!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie