6-2 nederlaag voor team 4

Zaterdag 24 oktober was het tijd voor wedstrijd 5. Deze zou eigenlijk gespeeld worden op 5 december maar omdat dan Sinterklaas langs komt, was de wedstrijd verzet. We moesten uit tegen Heerder, en velen weten het dan al: op zaterdagmiddag om 17 uur spelen. De ultieme zaterdagavond besteding dus. Door dat het een verplaatste wedstrijd was uit de 2e competitehelft, kwamen we ze al voor de 2e keer tegen. Thuis hadden we ze met 6-2 opgerold, dus gingen we vol goede moed die kant op.. De praktijk liep uiteindelijk wat anders..

Er werd begonnen met beide dubbels. De heren Dennis en Ezra namen het op tegen het ervaren en op elkaar ingespeelde duo van Heerder BC. Die bleken uiteindelijk ook een maatje te groot:  21-13, 21-16

De dames Heidemariek en Manon kwamen helaas niet in hun spel. Nadat ze vorig seizoen alle dubbels hadden gewonnen, gingen ze er nu met redelijk harde cijfers van af: 21-9, 21-14

Daarna was het de beurt aan Dennis om te singelen. Na de spannende eerste set met 21-18 te hebben verloren, draaide Dennis de wedstrijd in de 2e set om: 21-12 winst. De 3e set werd uiteindelijk een ware slijtageslag. De tegenstander had helaas op het laatst net wat meer geluk waardoor de 3e set werd verloren: 24-22

Ondertussen was Remke op de andere baan aan het singelen.. Nadat ze in de 1e set de tegenstandster nog spaarde (21-11), mepte ze er in de 2e set flink op los. Halverwege was de tussenstand zelfs 11-0.. Die 0 bleef uiteindelijk niet op het bord, het werd 21-3.

Henri kwam tegen de heer van Heerder BC niet in zijn spel.. Sloeg helaas veel uit.. Een 21-17, 21-16 nederlaag was het gevolg.

Heidemariek maakte het een stuk spannender. Nadat ze de 1e set met 21-11 verloor, kwam ze in de 2e set flink opzetten en wist die met 21-14 naar zich toe te trekken. In een spannende 3e set trok ze helaas aan het kortste eind en verloor ze met 21-16.

Tot slot de beide mixen. Remke en Henri speelde de 1e mix. De eerste set ging vrij kansloos met 21-12 verloren, maar in de 2e set herpakten ze zich en wonnen die met 21-16. In de 3e set was de schwung er helaas weer uit en werd er met 21-13 verloren. De 2e mix werd gespeeld door Manon en Ezra. Laatstgenoemde had weer de nodige banaantjes achter de kiezen en kon er weer tegenaan. De eerste set werd nipt met 21-18 verloren.. In de 2e set moest het dan maar gebeuren en dat lukte met 22-20. Een derde set was het gevolg. Daarin speelde Ezra en Manon ijzersterk en had de tegenstander weinig meer in te brengen: 21-11.

Al met al dus een 6-2 nederlaag. Daardoor in de competitie gezakken naar een gedeelde 3e plaats. Komende zaterdag uit naar Wezep, de nummer laatst. Hopen dat we dan een mooie uitslag neer kunnen zetten en zo weer omhoog kunnen kijken..

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie