Blamage

Blamage,

Zaterdag 3 oktober, gingen we met z’n 5-en, richting Lelystad. ETA 13.13! Dat bracht ons geen geluk.

We hadden al mixed feelings over onze tegenstander omdat ze een nieuwe naam bij de dames hadden staan en we niet goed wisten wat we moesten doen. Aanvallend? Of verdedigend en proberen wat puntjes te pakken door de boel wat om te gooien? Nou we kozen voor het eerste. Fail! 🙁

De dubbels werden tegelijk gespeeld en Ezra en Dennis wisten er nog wel een drie setter van te maken. Maar Manon en Heidemariek wisten werkelijk niet waar ze mee bezig waren en sloegen de ganzenveertjes (carlton gt1, voor de kenners) alle kanten op. 2-0.

Dennis had de beste prestatie van de dag. Hij mepte de eerste heer van Flevoland met standen van 18 en slechts 10! punten van de baan. Goede vervanger dus voor onze Bart, die weg gepromoveerd is naar de hoofdklasse. 2-1.

Heidemariek kon niet winnen tegen de eerste dame maar wist er nog wel 18 en 12 punten uit te slepen. 3-1. Henri kon in de eerste set tegen de tweede heer, niet in z’n spel komen maar maakte er in de tweede set een hele spannende maar frustrerende set van. Hij verloor deze, nadat hij met 20-16 vóor stond, met 24-22. Zuur! 4-1.

De DE2 werd gespeeld tussen Manon en Emma en dat was een hele bijzondere! De dames konden beiden niet meer serveren en de shuttle belandde zelfs een aantal keren op de baan ernaast en dus werd het een spelletje van degene die de minste fouten maakte. Deze werd uiteindelijk gewonnen door de thuis spelende dame. 5-1.

De mix van Ezra en Heidemariek was zomaar voorbij. Wel met een glimlach op ons gezicht geloof ik. Ezra vloog nog even uit de bocht omdat hij van links voor naar rechts buiten werd gejaagd maar zelfs zijn sprintacties (Dash/incredibles) mochten niet baten. Volgende keer beter. 6-1.

De mix van Henri en Manon leek even wat beter af te lopen maar de heer van Flevoland speelde tactisch en daardoor werd deze mix toch in 3 sets beslist. 7-1.

Aangezien Heidemariek de enige is, die zelfs niet één set wist te winnen, moest ze de consequenties aanvaarden en een stukje schrijven, en ik ben niet van plan dit nog een keer te laten gebeuren! Conclusie: thuis gaan we ze inmaken!

We staan overigens nog wel steeds eerste! 🙂
Heidemariek

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie