Gelukkig weer winst voor team 4 na de domper van 2 weken terug!

Daar mochten we weer, wedstrijd 4 van het seizoen! En wat waren we gebrand na de blamage van de vorige wedstrijd…. En dit keer voor het eerst met het voltallige team aanwezig!

De dubbels om mee te beginnen. Ezra en Dennis uiteraard weer de herendubbel samen. Na een trage start ging het in de 2e en 3e set gelukkig een stuk beter en kwamen ze in hun eigen spel. Het eerste punt is binnen.

Damesdubbel dit keer voor het eerst met Remke en Manon. De eerste set was even wennen aan elkaar, daardoor trokken ze op het eind net aan het kortste eind, 21-23. Maar daarna ging het stukken beter en werd de damesdubbel toch in 3 sets gewonnen door de dames!

Toen de singles. Ezra ging op de voor de 1e single en deed dit overtuigend! Met 21-15 en 21-8 was de tegenstander geen partij voor hem, ‘die jongen had echt alles!’ Top gedaan Ezra!

Remke deed de 1e damessingle en moest in het begin even er in komen, maar had de tegenstandster snel door en ook deze is binnen.. Tussenstand 4-0, zo gaat ‘ie goed!

De 2e herensingle werd gespeeld door Henri. De eerste set was lastig en werd helaas ook verloren. Maar na wat goede tips wist Henri het spel om te gooien en er toch winst uit te halen!

Hoewel Heidemariek wel aanwezig was, besloot ze toch niet te spelen. Ze voelde zich verre van fit, dus mocht Manon onverwachts op voor de single, niet haar favoriete onderdeel. De dames waren aan elkaar gewaagd en het was spannend, maar helaas trok Manon aan het kortste eind. Met eindstanden 17-21 en 14-21 was dit het eerste punt voor de tegenstander.

Op naar de mix! De eerste mix werd gespeeld door Dennis en Remke. Een sterke dubbel en dat lieten ze zien! De tegenstander had weinig in te brengen en was met 12 en 6 punten een maatje te klein voor dit duo.

De tweede mix werd gespeeld door Henri en Manon. De eerste set wilde niet lukken, teveel foutjes en niet in staat het spel van tegenstander te doorbreken. Op naar de volgende set. Het spel hadden ze wel door, maar het mocht helaas niet zo zijn. Alsnog een punt voor de tegenstander.

Maar al met al een mooie eindscore, 6-2 winst!! Dat hebben we weer mooi in de pocket!!

Heidemariek, bedankt voor je steun, tips en telkunsten en beterschap!

Groetjes Manon

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie