BCB 4 gelijk spel tegen Dronten

Zaterdag 7 november gingen we met 3 auto’s richting Dronten. Remke keek haar ogen uit want was in haar jaren lange badminton carrière nog nooit in Dronten geweest! Dit, omdat het hoogste niveau van Dronten tot nu toe, tweede klasse is. Need I say more?

De eerste dame van Dronten had haast en wilde haar 3 wedstrijden achter elkaar spelen. De dames dubbel, Heidemariek en Manon, werd een 3 setter die helaas voor Barneveld, werd gewonnen door Dronten. Maar de heren dubbel, die tegelijk gespeeld werd, tegen Rien en invaller Ron (professioneel teller?) werd door Dennis en Ezra, in een 3 setter gewonnen.

Remke, sociaal als ze is, wist dat de dame snel naar huis moest en sloeg haar in 2 sets, met maar 4 punten tegen in de tweede set van de baan. Stand 1-2.

Dennis had een titanen strijd tegen Rien, eerste heer van Dronten. Eerste set verloor Dennis met 21-16 maar de tweede set won Dennis 24-26! Dus moest er een derde set gespeeld worden…..

Ezra en Manon begonnen inmiddels aan de tweede mix! Maar Ezra wilde zo graag weten hoe zijn maatje het deed in de derde set dat ze bijna de eerste set verloren….. Dennis won de derde set! Helemaal kapot en misselijk moest Dennis even bijkomen van de wedstrijd. En Manon en Ezra wonnen ook de mix! Stand 1-4.

Dit zag er goed uit maar helaas werden de andere enkels verloren. Heidemariek verloor de enkel tegen Monique. En Henri kwam helaas net iets te laat op gang, maakte er nog een hele spannende tweede set van. 22-20. En de stand was 3-4.

Als laatste werd de kaskraker, eerste mix Remke en Henri gespeeld. Ze begonnen deze wedstrijd sterk. 17-21. Maar de eerste set winnen betekent tot nu toe nog, in 3 sets verliezen, en dat wilde we niet! Dus de spanning steeg…..

Helaas was de inval heer, tevens teller, en die nam zijn taak iets te serieus. Waardoor de sfeer er niet beter op werd. De wedstrijd werd in 3 sets verloren…. Henri gooide zijn racket tegen de muur maar helaas overleefde zijn racket ook deze klap. Remke was nog nooit in Dronten geweest en had dat graag zo gehouden.

Stand 4-4.

Aangezien er in Dronten geen kantine is, zaten we nog wel even op de bankjes in een driehoekje (!) wat te drinken. De eerste heer van Dronten (Rien) vertelde dat hij gemerkt had dat Dennis een driehoekje speelde! Dat hoort Gerard waarschijnlijk graag.

Moraal van dit verhaal: trainen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie