BCB Intratuin veegt nummer 2 Iduna

Barneveld – Afgelopen zaterdag speelde BCB Intratuin de derby tegen nummer 2 uit Utrecht. De spanning was tot op het laatste moment om te snijden. Uiteindelijk trok Barneveld met een 5-3 winst aan het langste eind.

De heren Richard van Winkoop en Wesley van de Kamp speelde uitstekend samen. Iduna kwam met geen mogelijkheid door de verdediging van de twee Barnevelders. Van Winkoop en Van de Kamp wonnen gemakkelijk in twee sets. Annemieke Mulder en Pauline van Haperen hadden pech. De reden dat Utrecht de nummer 2 positie bezit heeft alles te maken met de sterke dames die daar in spelen. De twee BCB’ers moesten het in twee sets afleggen.

De enkelpartijen waren zeer spannend. Van Winkoop won de eerste set gemakkelijk met 21-12. De tweede set dacht hij er iets te makkelijk over. Na een ruime voorsprong verspilde hij deze door veel fouten te maken. De derde set schakelde Van Winkoop een tandje bij, deze won hij met 21-13. Mulder trof een dame die dit jaar nog geen één enkelpartij had verloren. Ook deze dag was ze dit niet van plan. Mulder speelde sterk maar het lukte haar niet de punten te scoren. Van de Kamp won in twee sets met 21-13 en 21-12. Van Haperen speelde een zeer goede enkelpartij. Ondanks haar sterke tegenstander wist Van Haperen er nog een drie-setter uit te halen. De laatste set was de concentratie helaas ver te zoeken. Door veel fouten ging de derde set alsnog verloren.

Hiermee kon het met een tussenstand van 3-3 nog alle kanten op. Alles kwam aan op de laatste twee mixpartijen. Maar ook deze werden weer uitstekend gespeeld door BCB. Zowel Van Winkoop en Van Haperen als Van de Kamp en Mulder wisten hun mixpartij te winnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie