BCB Team 4 wint weer!

Na een mooie 8-0 overwinning van 2 weken geleden op Putten en een weekend waarin de regiokampioenschappen gespeeld werden was het dit weekend alweer tijd voor de tweede helft van de competitie. Harderwijk kwam op bezoek in de Oosterboshal.

De eerste wedstrijd tegen Harderwijk wonnen we verrassend met 7-1, dus we hadden alle vertrouwen in een goede afloop. Dennis en Ezra mochten in een ijskoude sporthal het spits afbijten tegen de heren van Harderwijk. Even opwarmen was de dubbel, met 21-19 en 21-17 wisten ze het eerste punt binnen te halen. Ook de dames van Barneveld, Heidemarieke en Remke, wisten hun dubbel te winnen, tegen twee invaldames. Met 21-9 en 21-12 hadden ze een makkie.

Ondertussen was Dennis al begonnen met zijn single tegen de eerste heer van Harderwijk, een goede heer die nog weinig had verloren. Dennis had de avond voor de wedstrijd een feestje gehad dus stond niet helemaal fit op de baan, misschien iets te diep in het glaasje gekeken?? Maar Dennis wist op wilskracht gewoon zijn single te winnen in twee sets, 21-19 en 21-18 was de uitslag. De single van Remke was een rare wedstrijd tegen een jeugdspeelster, stand 21-6 en 21-10. En zo stond team 4 alweer 4-0 voor, dit gaat de goede kant op dachten we!

Ezra en Heidemarieke maakten zich op voor hun single. Ezra had de eerste set moeite om zijn eigen spel te spelen maar kwam dankzij goede tips van onze trainer Gerard de tweede set lekkerder in zijn spel en na een banaantje en mandarijntje wist hij in 3 sets zijn single te winnen, 18-21 21-11 en 21-9! Heidemarieke dacht dat ze moest aantreden tegen een recreant (wat achteraf gewoon een dame uit de tweede klasse bleek te zijn). Dat was in de eerste set ook wel te merken want ze won met twee vingers in de neus de eerste set 21-11. De tweede set ging ze iets meer foutjes maken maar won uiteindelijke op overtuigende wijze haar single, 21-16 was de tweede set. 6-0 voor, dit lieten we Manon natuurlijk even weten want die werd op whatsapp al een beetje ongeduldig omdat ze maar niet hoorde hoeveel het stond.

De laatste wedstrijden de mixen moesten nog gespeeld worden en hoe mooi zou het zijn om die twee punten ook binnen te slepen zeiden we tegen elkaar dan staan we wellicht weer bovenaan. En zo gezegd zo gedaan, Dennis en Heidemarieke wonnen hun mix met 23-21, 14-21 en 21-18 en Ezra en Remke wonnen met 21-7 en 21-16. Wederom een 8-0 overwinning stond er op het formulier en als mooie bijkomstigheid liet Heerder punten liggen en staat BCB team 4 weer bovenaan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie