Belangrijke winst voor Team 4!

Zaterdag 14 november kwam het 2e team van Putten op bezoek bij team 4 uit Barneveld.

Henri kon niet meespelen omdat hij last had van zijn enkel nadat hij tijdens zijn voetbalwedstrijd op vrijdagavond flinke trappen had gehad. We begonnen tegelijkertijd met de dubbels. Dennis en Ezra wisten de eerste set gemakkelijk te winnen met 21-6. De 2e set kregen ze het iets zwaarder maar wisten ze alsnog te winnen met 21-16. 1-0. De dames waren ondertussen ook lekker bezig. Remke en Heidemariek wisten met 21-8 en 21-10 te winnen. 2-0.

Dennis begon ondertussen aan zijn single. Met een niet al te sterke single wist hij alsnog te winnen met 21-17 en 22-20. 3-0. Remke speelde tegen een sterke dame van Putten. Ze wist de eerste set te winnen met 21-15. De 2e set moest de dame van Putten helaas opgeven vanwege een blessure aan haar rug. 4-0. Ezra had een zware single en moest aardig lopen. Hij won zijn single met 21-17 en 21-19 en kwam misselijk van het rennen de baan af. 5-0. Manon won haar single ondertussen ook met gemak 21-11 en 21-10. 6-0.

Dan was het tijd voor de mix. Dennis en Heidemariek speelde de eerste mix. De 2e mix verviel omdat de 2e dame van Putten geblesseerd naar huis ging. We wensen haar het allerbeste. Dennis en Heidemariek wonnen met een sterke mix gemakkelijk met 21-7 en 21-11. 8-0.

Team 4 staat nu 3e in de competitie met een achterstand van 4 punten op de nummer 1 en 1 punt achter de nummer 2. Met deze mooie 8-0 overwinning hopen we weer een stukje omhoog te kruipen in de poulestand. Over 2 weken spelen we weer thuis tegen Harderwijk 3.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie