Gelijkspel voor BCB Intratuin 1

Arnhem – Spannend was het afgelopen zondag in Arnhem. Richard van Winkoop raakte halverwege geblesseerd en moest zijn wedstrijden opgeven. Ondanks de blessure wist BCB Intratuin er nog een 4-4 gelijkspel uit te halen.

Het begon allemaal voortvarend. Van Winkoop en Wesley van de Kamp speelden een sterke dubbel. In twee sets haalden ze de winst binnen. Bij de dames liep het minder soepel. Annemieke Mulder en Pauline van Haperen moesten wennen aan de andere zaal en shuttle. Er werd veel uit geslagen en niet scherp genoeg gespeeld. De dames verloren in twee sets.

Daarna was het de beurt aan Van Winkoop. Met nog geen één enkelpartij verloren was hij van plan ook deze te winnen. Helaas ging hij direct na het eerste punt zwaar door zijn enkel. Daarmee was Van Winkoop voor de rest van de wedstrijd uitgeschakeld. Mulder deed het erg goed in haar enkelpartij. Er werden lange rally’s gespeeld. Mulder won met 21-17 en 21-18. Bij Van de Kamp was het erg spannend. De eerste set werd gemakkelijk gewonnen. In de tweede set gaf hij zijn voorsprong weg en verloor. De derde set herpakte Van de Kamp zich uitstekend en won deze nipt in de verlenging. Van Haperen wist haar enkelpartij niet te winnen. Daarmee kwam de tussenstand op 3-3.

Omdat Van Winkoop niet meer in staat was om te spelen heeft BCB op het laatste moment invaller Thomas Kuipers weten te regelen. Ondanks dat Kuipers en Van Haperen nog nooit samen een mix gespeeld hadden was hier op de baan niets van te merken. De eerste set werd vrij gemakkelijk gewonnen door BCB. De tweede set kwam BECA sterk terug en won. Ook de derde set werd door BECA gewonnen. Van de Kamp en Mulder wisten wel te winnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie