Team 4 wint van Badminton80 met 7-1

Team 4 speelde tegen Badminton80 en hier schreef de tegenstander het volgende stuk over:

De herendubbel tegen Barneveld (Ezra en Dennis) begon goed Thomas en Jeroen wisten hun eerste set te winnen, helaas konden ze het niet vast houden en verloren de tweede set. De eerste driesetter van de middag werd verloren met 19-21.
Bij de dames dubbel tegen Heidemariek en Manon kwamen Sharon en Linda de eerste set niet in hun spel, ze herpakten zich in de tweede set en konden zo de tweede set winnen. Bij de derde set kwamen ze net iets te kort om de punt binnen te halen.
Er moest hard geknokt worden in de singles om terug te komen.
Jeroen speelde 3 lange spannende sets tegen Ezra. De tweede set stond Jeroen met 20-17 voor maar toch wist Ezra deze te winnen. En vervolgens ook de derde set gewonnen door Barneveld.
Sharon kon in haar single niet goed in haar spel komen en kon deze helaas ook niet winnen. Remke de eerste dame van Barneveld was een paar niveautjes te hoog.
Het leek erop dat we waarschijnlijk niet gingen winnen……
Thomas ging in zijn eerste set tegen Henri, goed van start dit kon hij helaas niet vast houden en verloor de eerste set, in de tweede set moest thomas hard vechten voor zijn punten maar kon helaas deze tweede set niet winnen.
Linda maakte in haar single net wat meer fouten dan haar tegenstandster Manon. Barneveld won de wedstrijd in 2 sets.
Met een 0-6 achterstand moesten we de mixen winnen om nog een beetje eer te redden
Linda en Thomas konden niet veel inbrengen tegen het spel van het mix team (Dennis en Heidemariek). 0-7…..

Sharon en Jeroen konden nog maar net hun derde set winnen tegen Remke en Henri waardoor deze spannende wedstrijd eindigde in een 1-7.

Jeroen (badminton80)

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie