3e keer winst achtereen voor team 4!

Na 2 keer winst achter elkaar, zijn we goed op weg om onze voorsprong te vergroten. Maar dat betekent ook wel dat we dit door moeten zetten en zo ook vandaag tegen Lelystad.

Vorige keer in Lelystad hadden wij onze slechtste wedstrijd ooit, 7-1 verlies met heel veel fouten. Vandaag de kans in eigen huis om dit goed te maken. Helaas was Heidemariek er niet bij vanwege een welverdiende vakantie.

Zoals altijd werd er begonnen met beide dubbels. De heren hadden een moeizame start, ze kwamen niet goed in het spel en de eerste set werd dan ook verloren. Gelukkig maakten Dennis en Ezra dit goed in de 2e en 3e set en haalden zo het eerste punt binnen. Ondertussen deden de dames Remke en Manon het iets beter. Het begin van de 1e set liep nog wat stroef, maar eenmaal op dreef ging het stukken beter! Tijdens de 2e set probeerde Manon een lastige shuttle te halen en viel hierdoor op de grond. Hierdoor was ze even uit balans en zo verloren ze in de 2e set wat punten. Gelukkig door goed advies van Remke, konden ze hun spel weer terug pakken en haalden ze zo het 2e punt binnen in 2 sets.

Tijd voor de singles. Dennis trapte af en deed dit vol overtuiging! Het was een zware pot voor beide mannen! Eerste set ging naar Dennis, maar de 2e set wist de tegenstander te winnen. Op naar een 3e! Dennis ging er vol voor en dit uiteraard niet zonder resultaat! Het was een zware pot die besloten werd met 24-22 winst voor BCB! Good job Dennis, komt vast door je nieuwe schoenen!!

Remke aan de beurt. De tegenstanders hadden hun eerste dame niet bij zich en ook nog eens de dames omgewisseld dus Remke had weinig tegenstand. De 1e set won ze met 21-1!! Tweede set was het vooral proberen wel haar eigen spel te blijven spelen en gefocust te blijven, maar ook deze won ze! Tussenstand 4-0 voor BCB.

Tijd voor Ezra zijn single. Beide heren waren aan elkaar gewaagd en dit was goed te zien. Het ging op en neer, maar beide sets wist Ezra voor zich te winnen, 21-17 en 21-19!!

Nu is de beurt aan Manon. Ook deze waren aan elkaar gewaagd. Beide hielden ze elkaar goed achterin, om vervolgens een mooie korte bal te geven. Lopen dus.. Ook hier gingen de punten over en weer, helaas wist Manon deze niet om te zetten in winst zoals Ezra. Twee keer 21-19 verlies betekende het eerste punt voor de tegenstander.

Als laatste de mixen. Dennis en Remke zouden samen de 1e mix doen. In de eerste set moesten zij even wennen aan elkaar, maar dit ging heel vlot en al snel wist de tegenstander niet meer wat ze er mee moesten.

Duidelijke winst voor BCB in 2 sets.

Ook bij Ezra en Manon ging het goed. De heer van de tegenstander had een lastige return op de korte opslag, maar gedurende het spel kregen ze dit steeds beter door.. Met mooie halve balletjes en snoeiharde smashes van Ezra wisten ook zij de mix naar zich toe te trekken!!

Conclusie, een mooie wedstrijd met een super uitslag, 7-1 winst voor BCB!

Afwachten wat Heerde doet en hopen dat de voorsprong van 3 punten is gegroeid!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie