5-3 winst voor BCB Intratuin 1

Ulft – Afgelopen zaterdag speelde BCB Intratuin tegen BC Ulftse uit Ulft. Na een blessure van een maand speelde vast speler Richard van Winkoop voor het eerst weer volledig mee. Met het team weer op volle sterkte werd een overwinning van 5-3 binnengehaald.

Van Winkoop en Wesley van de Kamp beten het spits af in de herendubbel. De twee Barnevelders hadden geen moeite om de winst in twee sets binnen te slepen. Ook de dames Annemieke Mulder en Pauline van Haperen speelden een uitstekende dubbel. Met 21-19 en 21-13 stond BCB al snel op een voorsprong van 2-0.

De enkelpartijen werden minder goed gespeeld door BCB. Van de Kamp was het hele seizoen nog ongeslagen in zijn enkelpartijen.  Voor het eerst dit seizoen verloor hij in drie sets. Ook Mulder en Van Haperen wisten hun partij niet te winnen. Het enige punt werd binnengehaald door Van Winkoop. Hij won gemakkelijk met 21-11 en 21-16.

Met een tussenstand van 3-3 moest BCB beide mixpartijen winnen om er een 5-3 winst uit te halen. Beide mixpartijen werden uitzonderlijk goed gespeeld. De eerste helft van het seizoen verloren Van de Kamp en Mulder nog hun mixpartij. Ditmaal haalden ze de winst binnen in drie sets. Van Winkoop en Van Haperen wonnen de eerste set nipt in de verlenging. De tweede wonnen ze met 21-15. Daarmee was de winst voor BCB een feit. Met deze 5-3 loopt BCB 1 punt uit op de nummer 2 die dit weekend gelijk speelde. Volgende week zaterdag speelt BCB thuis tegen BECA uit Arnhem.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie