Team 4 speelt 6-2 tegen kampen

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de laatste wedstrijd van 2015. Het jaar is weer snel voorbij gegaan… We hebben nu 3 weken achter elkaar ruimschoots gewonnen dus we hadden als doel om deze reeks door te zetten om onze kop positie te verstevigen.

Vandaag mochten we om 16:00 spelen in Kampen. We spraken af om 14:37:22 (autistentijd) om vervolgens naar Kampen te gaan. De vader van Dennis reed en Remke ging op eigen gelegenheid. We kwamen ruim op tijd aan in Kampen, helaas was de zaal tot 16:00 verhuurd aan korfballers dus we moesten een poos wachten voordat we konden omkleden en spelen. Het goede nieuws was dat wij het enige teams waren die moesten spelen dus we hadden alle banen.

We kwamen tot de conclusie dat de tegenstander met blauwe shuttles (plastic) speelden, dus we moesten even wennen met het inslaan. We begonnen met de dubbels. De eerste set van de herendubbel was vooral erg wennen aan de shuttle maar werd gelukkig wel gewonnen. De tweede set ging veel beter en dat was ook aan de standen te zien : 21-17 en 21-6. De damesdubbel was een spannende driesetter. De eerste set moesten de dames, vooral Remke, erg aan de shuttles wennen. De tweede en derde set maakten ze gelukkig minder fouten waardoor ze de wedstrijd toch om konden zetten naar een winst voor Barneveld.

Toen was het de beurt aan de singles. We stonden 2-0 voor dus we gingen met een goed gevoel de singles in. Als eerste was het de beurt aan Dennis. De tegenstander van Dennis was al aardig vermoeid geraakt van de dubbel en dat was duidelijk te zien in de single, de heer van Kampen was telkens net te laat bij de shuttle en daar maakte Dennis goed gebruik van. De single werd dan ook gewonnen door Dennis. Tegelijk had Remke haar single gespeeld. Deze werd makkelijk gewonnen door Remke. Remke was weer als vanouds in topvorm en halverwege gaf de dame de hoop al op. De standen : 21-3 en 21-7.

De tussenstand : 4-0. Toen was het de beurt aan Ezra. De vorige keer mocht Ezra ook tegen deze heer spelen en toen waren ze erg aan elkaar gewaagd. Er zaten goede en lange rally’s tussen maar uiteindelijk trok Ezra aan het langste eind. Tegelijk had Heidemariek haar single gespeeld. Heidemariek had een hele lastige single. De eerste set werd in de verlenging nipt door Heidemariek gewonnen met 23-21. De tweede set stond Heidemariek achter met 17-7 maar ineens kreeg Heidemariek nog een extra energie boost, helaas hielp het niet : 16-21. Dus dat betekende dat er nog een derde set gespeeld moest worden. De derde set was erg spannend, je kon een speld horen vallen in de zaal. Helaas trok Heidemariek aan het kortste eind met 18-21.

Tussenstand : 5-1. Toen was het de beurt aan de mix. Deze werden ook tegelijk gespeeld. We waren gebrand om er nog het maximale uit te halen, oftewel 7-1. Dennis en Heidemariek wisten de eerste set overtuigend te winnen. Maar de tweede set wisten ze niet wat ze moesten doen en die verloren ze nipt met 22-24. De derde set was ook nog erg spannend maar deze wisten ze te winnen in de verlenging met 22-20. Ondertussen hadden Manon en Ezra hun mix gespeeld. Helaas werd deze vooral door veel onnodige fouten van Ezra verloren in twee sets. De eindstand was dus 6-2. De volgende wedstrijd is tegen Dronten op 9 Januari. Dronten is de nummer 2 van onze poule met 4 punten achterstand op ons team dus we zijn gebrand om dit niet te verspelen.

We dachten op de terugweg even met vol gas naar huis te scheuren maar helaas dacht de auto van Dennis vader daar anders over, de auto ging helaas niet harder dan 80. Toen hebben we de ANWB gebeld maar helaas moesten we ruim een uur wachten, dus hebben we besloten om een hapje te eten. Na anderhalf uur kwam de ANWB opdagen, maar helaas had hij een onderdeel niet mee waarvan wij al wisten dat hij het nodig zou hebben. Dus mochten we nog een uur wachten. Gelukkig konden we daarna veilig onze reis voortzetten.

Iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie