BCB Intratuin 1 speelt gelijk

Utrecht – Afgelopen weekend speelde BCB Intratuin tegen BC Iduna. BCB had het zwaar, met moeite wisten de Barneveldse badmintonners er een gelijkspel uit te halen. Toch was deze 4-4 voldoende om de koppositie te behouden.

De heren Richard van Winkoop en Wesley van de Kamp begonnen sterk. Al snel hadden de twee een ruime voorsprong opgebouwd in de eerste set. Deze set werd dan ook gewonnen met 21-16. De tweede set dachten de Barnevelders er iets te makkelijk over. Er werd minder aangevallen en meer fouten gemaakt. Dit zorgde ervoor dat de tweede set verloren ging. De derde set herpakte de heren zich uitstekend. Deze werd gewonnen met 21-13. De dames Annemieke Mulder en Pauline van Haperen hadden het zwaar. Zij troffen een van de sterkere dames uit de competitie. Het duo uit Utrecht had dit seizoen nog maar weinig dubbels verloren. Ook de Barneveldse dames kregen het niet voor elkaar om een punt van het sterke duo af te pakken.

De enkelpartijen bij de heren werden uitstekend gespeeld. Zowel Van Winkoop als Van de Kamp wisten gemakkelijk in twee sets te winnen. Van Winkoop deed dit met 21-6 en 21-15. Van de Kamp won met 21-8 en 21-14. Ook hier waren het de dames die de zware partijen speelden. Mulder zat niet lekker in haar spel en verloor in twee sets. Ook Van Haperen moest het in twee sets afleggen.

De tussenstand kwam hiermee op 3-3. Op dat moment kon het nog alle kanten op. Van Winkoop en Van Haperen wisten hun mixpartij te winnen. Van de Kamp en Mulder niet. Daarmee kwam de eindstand op een 4-4 gelijkspel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie