KAMPIOENEN team 4!

Het was vorige week al bekend maar toch was de laatste wedstrijd voor ons team BCB 4 een kampioenswedstrijd! De onderste (Badminton 80) kwam nog op bezoek in de Oosterboshal, de gevreesde Oosterboshal want we waren hier nog ongeslagen! Helaas kregen we zaterdagavond een slecht bericht van onze eerste heer Dennis, hij had de griep te pakken en kon dus niet spelen en mee feesten, erg balen vooral voor hem! Gelukkig konden we op het laatste moment nog een erg sterke invalheer regelen die met team 5 ook al kampioen was geworden, Gert erg bedankt voor het invallen!

De dubbels gingen weer zoals ze al het hele seizoen gaan, super! De heren wonnen gemakkelijk in 2 sets, even aan elkaar wennen in de 1e set, 21-18, maar in de 2e set hadden ze de smaak te pakken 21-8! Ook de dames wilden laten zien wie de kampioenen waren en wonnen vrij eenvoudig met 21-9 en 21-11. Daarna zou het de beurt zijn aan Ezra en Remke om te gaan singelen ware het niet dat de tegenstandster van Remke niet ging singelen, ze was ziek geweest en stond te wankelen op de benen. Kwam dit echt door het ziek zijn of werd de spanning te veel? Ook de dame die tegen Manon zou singelen gaf de single al bij voorbaat op vanwege een rugblessure. We kregen nu toch echt wel het vermoeden dat er iets meer speelde dan alleen blessures en griepjes, we werden gevreesd! 😀 Dan mochten dus alleen de heren nog singelen.

Ezra maakte er een erg leuke en spannende pot van, gelukkig want zoveel was er nog niet gebeurd! Hij ging zelfs zo diep om zijn single binnen te halen dat hij helemaal leeg was na afloop. Met 22-20, 19-21 en 21-19 waren de heren aan elkaar gewaagd maar wist onze Ezzie het punt binnen te halen! Top! Ook Gert stond lekker te meppen, hij liet de heer de eerste set alle hoeken van de baan zien, 21-8. Dit kostte hem wel wat energie en de 2e set was daarom ook nog een flinke kluif maar op karakter sleepte hij deze ook binnen, 21-18!

Inmiddels 1,5 uur verder moesten dus alleen nog de mixen gespeeld worden en dan konden we gaan feesten. De eerste mix werd erg eenvoudig gewonnen door Heidemarieke en Gert, 21-12 en 21-7. Nu nog wachten op de 2e mix en dan de partypoppers ontpoppen. De 2e mix was nog even spannend (als je al van spannend kunt spreken) maar werd uiteindelijk met 21-19 en 21-13 gewonnen, einduitslag 8-0!!!

De partypoppers werden ontpopt, de champagne ingeschonken, de bloemen uitgedeeld, fotootjes werden gemaakt en de tegenstander droop snel af! Want zij hadden gemerkt dat hier niks te halen viel! Na nog een klein feestje in de kantine en een bezoekje van Manon en Heidemarieke aan onze zieke teamcaptain hebben we een zeer geslaagd competitieseizoen afgesloten met promotie naar de 1e klasse. Op naar de regiokampioenschappen op 27 februari! Ik ben trots op ons team!

Helaas ontbreekt onze teamcaptain op deze foto (Dennis)

Reacties

  1. S.M.Grotendorst

    van harte op naar de Regio Kamp!!! B C T’harde B. C. hellas Badminton 80 W.S.V.

    Reageren
  2. S.M.Grotendorst

    Groetjes Maxx

    Reageren

Geef een reactie