Team 4 verslaat nr 2 met 6-2

Deze week was het tijd voor Dronten. Dronten had de plek van Heerder overgenomen en was nu de nummer 2 in de poule, we wisten van te voren dat het een lastige wedstrijd zou worden. We begonnen zoals gewoonlijk met de dubbels. Dennis en Ezra hadden een moeizame start maar wisten de eerste set in de verlenging te winnen. De tweede set leek stukken beter te gaan maar na een ruime voorsprong opgebouwd te hebben ging de tweede set alsnog verloren dankzij een sterke inhaalslag van Dronten. De derde set werd helaas ook verloren door Barneveld, dus de tussenstand was 0-1, geen goed begin. Ondertussen werd de dames dubbel gespeeld, deze werd makkelijk gewonnen door Barneveld met 21-10 en 21-12, Tussenstand 1-1.

Daarna was het de beurt aan de singles, Dennis mocht het spits afbijten, hij had een hele spannende driesetter maar wist hem op het nippertje binnen te halen, tussenstand 2-1. Remke had het een stuk makkelijker met haar single. Die wist ze dan ook overtuigend in 2 sets binnen te halen, tussenstand 3-1. Daarna was Ezra aan de beurt, helaas werd deze in 2 sets verloren. Gelukkig ging het bij Heidemariek veel beter. De eerste set was al meteen spannend en werd gewonnen door Heidemariek. De tweede set werd helaas op het nippertje verloren maar ze herpakte zich goed en uiteindelijk won ze de derde set ook met 21-19, tussenstand 4-2.

Daarna werden de mixen tegelijk gespeeld, de mixen moesten nog wel in drie setters beslist worden maar werden uiteindelijk in winst omgezet voor Barneveld, daardoor hebben we 6-2 gewonnen. We staan nu 8 punten los op de nummer 2 met nog 2 wedstrijden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie