BCB team 2 schiet uit de startblokken!

Het seizoen is weer begonnen en dat zullen de tegenstanders weten ook, dacht team 2 van BC Barneveld. Ondanks dat we ons teamgenootje Sabina de eerste 5 wedstrijden moeten missen, hadden we zin om te beginnen en te laten zien wat we kunnen.

De heren trapten de wedstrijd af en begonnen met de herendubbel. Ondanks dat ze nog niet zo lang samen trainen en dit het eerste seizoen is dat ze samen spelen wisten ze de wedstrijd erg gemakkelijk naar zich toe te trekken, 21-6 en 21-11. De dames begonnen na de eerste set van de heren ook aan hun dubbel. Ondanks dat het 2 niveaus hoger is dan vorig jaar wisten ze deze dubbel vrij makkelijk te winnen met 21-13 en 21-15, het samenspel was weer net zoals afgelopen seizoen, het liep gesmeerd!

Daarna begonnen de singles. Kenneth en Remke mochten beginnen als 1e heer en dame. Kenneth liet in de eerste set zien waarom hij eigenlijk wel een paar stapjes hoger kan spelen en wist zijn 1e set met 21-9 te winnen. In de 2e set liet hij het een beetje lopen, maar ook deze trok hij met een keurige 21-16 naar zich toe. Remke had in de 1e set wat meer moeite met haar tegenstandster en moest even wennen aan het niveau hoger maar toch werd de 1e set met 21-19 binnen gesleept. De 2e set ging een stuk beter en werd met 21-9 gewonnen.

Daarna mochten Thomas en Heidemariek aan hun singles beginnen. Thomas had net als Remke een slow start en moest helaas de 1e set afstaan aan zijn tegenstander. Dat vond hij maar niks en daarom werd het vechten in de 2e set. Deze haalde hij keurig binnen en daarom kwam het aan op een 3e set. Zijn tegenstander, al een stukje ouder, kon de snelheid niet meer bijbenen en werd in de 3e set aan de kant geschoven. Met 18-21, 21-16 en 21-13 werd dit punt binnen gehaald. Heidemariek was in de tussentijd op de andere baan aan het spelen en had het erg lastig tegen de 2e dame van Hercules. Ze was een tandje te groot en verdiend ging het punt naar Hercules, 8-21 en 11-21.

Daarna alleen nog de 2 mixen. De 1e mix van Kenneth en Heidemariek werd netjes gewonnen met 21-18 en 21-18 en ook de 2e mix werd gewonnen. Iets makkelijker dan Kenneth en Heidemariek, haalden Thomas en Remke het 7e punt binnen. De tegenstanders wisten niet meer wat ze moesten in de 2e set, de wedstrijd werd gewonnen met 21-12 en 21-7.

BCB team 2 schiet dus uit de startblokken en wint met 7-1 van Hercules! Een prima prestatie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie