BCB team 2 pakt koppositie!

5-3 winnen en toch het gevoel hebben van een nederlaag, zo voelde de overwinning van Barneveld 2 op het 3e team van Ban.

Het begon al bij de heren dubbel van Kenneth en Thomas: 21-17  19-21  20-22 en dat mag niet als je met 20-16 in de beslissende set voorstaat! Zonde dat beseffen de heren van BCB zich maar al te goed. De damesdubbel van Remke en Wilma werd beslist in een zwaarbevochten 3e set die gelukkig met 21-17 werd beslist in het voordeel van de barnevelders! 13-21. 21-17  21-17.

Thomas Kuipers mag als eerst aan zijn singel beginnen, en zit nog vol adrenaline van de verloren heren dubbel en dat zien we terug in de uitslag een nette overwinning: 21-10  18-21  21-16!
De eerste single voor de dames word bevochten door Remke Halma, hier kunnen we heel kort over zijn, ze is een maatje te groot voor haar tegenstandster! En stapt na slecht 10 minuten spelen van de baan af met een mooie overwinning: 21-12 en 21-11.

Kenneth Wiessenberg moet zich deze wedstrijd als 2e heer bewijzen, na een verloren single één week eerder! Iets wat door de tegenstander Ban snel word opgemerkt! Zij besluiten daarom ook hun heren om te draaien! Helaas voor hun resulteert dit in 2 verloren heren singles want ook Kenneth wint zijn single met: 18-21  21-13  21-11

De 2e dames single werd een ware “thriller” Wilma Veldhuizen-Stoffer die deze wedstrijd invalt in het 2e team van BCB moet tot het gaatje gaan wat resulteert in de volgende uitslag: 16-21  21-16  24-22 de beslissende set werd tot op het laatste punt bevochten een hele mooie en sterke overwinning!

Nu staat het 5-1 in het voordeel van de badmintonners van BCB team 2!! De koppositie is op dat moment al binnen maar ze willen natuurlijk zo ver mogelijk uitlopen op de directe concurrent Ban! En dat laten Thomas en Remke dan ook meteen zien in de eerste set van hun mix 21-6! “Oef dat zijn nog eens duidelijke cijfers” maar vervolgens gebeurt er iets wat niemand verwacht de 2e en 3e set gaan naar de tegenstander Ban: 12-21  20-22 ! De teleurstelling is erg groot helemaal na het spelen van zo’n sterke 1e set!

De mix van Kenneth en Wilma gaat helaas ook verloren, zij moeten genoegen nemen met een: 17-21  22-24 ook weer een onnodige verlening waardoor er geen beslissende set gespeeld hoeft te worden. Het team is blij met de 5 winst punten! maar de 3 verloren punten tellen in hun ogen veel zwaarder want ze waren ‘niet nodig’ …

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie