Team 2 pakt 6 punten tegen Smashing

Wedstrijd 6 tegen Smashing staat op het programma.
Het is een spannende strijd om de bovenste plekken in de poule en we willen graag een goed resultaat halen om wat uit te lopen op de directe tegenstanders. Smashing staat in de middenmoot en dus vertrekken we met een goede motivatie richting Wijchen. De teamsamenstelling van Barneveld is vandaag wel wat anders dan normaal. Sabina is terug uit Noorwegen en kan eindelijk haar plek in het team innemen. Remke is vandaag helaas afwezig wegens treurige omstandigheden en Naomi komt ons vandaag uit de brand helpen.

De herendubbel biedt weinig obstakels voor Thomas en Kenneth. De tegenstander geeft niet thuis en ondanks de enorme reis die de heren vanochtend al hebben afgelegd om Naomi uit Nunspeet op te halen, winnen ze makkelijk in twee sets, 11-21 en 10-21. Ook de dames, Sabina en Naomi, beginnen voortvarend. Ze hebben elkaar voor de aanvang van de wedstrijd nog niet ontmoet, laat staan samen gespeeld. Maar het samenspel verloopt al snel vloeiend en ze winnen met gemak de eerste set, 11-21. In de tweede set verandert de tegenstander van tactiek en met veel aanvallend spel krijgen we het moeilijk, met 24-22 wordt de set verloren. In de derde set gaat het heel gelijk op, maar met een paar laatste sterke aanvallen slepen Sabina en Naomi de laatste punten binnen, 19-21.

Na afloop van zijn singel is Thomas zelf niet tevreden. Hij heeft het lastig met zijn tegenstander en met veel foutjes is het hard werken voor hem. Maar als ook minder goede wedstrijden gewonnen worden, 20-22 en 16-21, dan weet je dat het goed zit en is het team blij met de behaalde punt! De eerste damessingel wordt gespeeld door Sabina, die net terug is uit het koude Noorwegen. Het is dan ook even wennen aan het snelle spel. De eerste set gaat gelijk op, maar wordt net verloren met 21-18. De tweede set verloopt stroef en de tegenstander is duidelijk beter, het blijft steken op 21-9.

De tweede herensingel is voor Kenneth. Hier kunnen we kort over zijn, met sterk spel wordt de tegenstander naar huis gestuurd, het wordt 9-21 en 7-21. Daarna is het de beurt aan Naomi die in haar singel laat zien wat ze in huis heeft. De tegenstander is vaardig en weet het haar soms moeilijk te maken, maar Naomi geeft niet op. Na een spannende driesetter trekt Naomi uiteindelijk aan het langste eind, 11-21, 21-14 en 17-21.

Met een mooie voorsprong beginnen we aan de mix dubbels. Ook hier spelen we graag tot de drie sets om het maximale uit de partij te halen. De eerste mix, van Kenneth en Sabina, wordt nipt verloren met 15-21, 21-18 en 21-18. Thomas en Naomi doen het beter in hun mixpartij en winnen met 21-19, 9-21 en 12-21. Tevreden met de 6 punten keren we weer terug naar Barneveld. Volgende week staat de laatste partij van dit seizoenshelft op het programma!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie