Team 2 begint 2017 met overwinning

Het is 2017 en de eerste wedstrijd staat op het programma, tegen Smashing.
De uitwedstrijd was overtuigend gewonnen dus met een goed gevoel gingen we de thuiswedstrijd in.
Het was meteen goed om te kijken hoe iedereen ervoor stond na een lange periode van rust.

In de herendubbel werd de eerste set overtuigend gewonnen, maar de 2 de ging anders. Het ging moeizaam en Kenneth en Thomas dachten er iets te makkelijk over, maar uiteindelijk werd in de verlening gewonnen met 23-21. Bij de damesdubbel ging het er beter aan toe. Sabina en Remke wisten constant te spelen en de winst binnen te halen met 21-15 en 21-16.

Thomas begon aan de single en het liep niet lekker, veel fouten en het missen van spelritme zorgen ervoor dat hij de eerste set verloor met 21-17. Maar de strijd was nog niet verloren en met goede moed ging hij de 2 de set in. Maar helaas kon hij het slechte spel niet doorbreken en maakte het zijn tegenstander te makkelijk door veel fouten te maken en verloor wederom met 17-21.

Remke was ondanks een verkoudheid goed om dreef en bezorgde haar tegenstander veel hoofdpijn en tranen. De tegenstander had helemaal niks in te brengen, Remke won met 21-8 en 21-11. Kenneth was aan de beurt voor de single en liet zien dat hij alles onder controle had. Hij had goed grip om de wedstrijd en tegenstander en kwam totaal niet in de problemen. Er werd twee keer gewonnen met 21-9.

Sabina startte haar single zeer goed en won de eerste set met 21-14. Maar helaas kwam haar tegenstander beter in vorm en in het spel waardoor de tweede set verloren ging met 21-16. De derde set ging gelijk op maar aan het einde was haar tegenstander toch de betere en Sabina verloor de laatste set met 21-15

De gemengd dubbel van Kenneth en Sabina was een lange partij. De eerste set werd in de verlenging verloren was een flinke tegenslag was. Maar in de tweede set werd er goed doorgezet en werd er gewonnen met 21-17. De derde set ging op en neer en was zeer spannend tot aan het einde. Wederom was er een verlenging nodig en gelukkig viel deze goed uit voor Kenneth en Sabina met 23-21.

Remke en Thomas moesten in hun gemengd dubbel er even inkomen. Het was weer even geleden dat ze samen speelden en helaas werd de eerste set verloren met 21-19. De tweede set ging een stuk beter en er was overwicht waardoor er gewonnen werd met 21-14. De zwakke plekken van de tegenstander werden duidelijker en waar goed gebruikt van werd gemaakt. Het was snel duidelijk dat de partij gewonnen zou worden en de derde set werd afgesloten met een 21-10 winst.

Uiteindelijk een winst van 6-2 waardoor we wederom goede zaken hebben gedaan om onze koppositie te verstevigen met nog 2 wedstrijden te gaan. Op naar de volgende wedstrijd waar de nummer twee van de afdeling onze tegenstander is.
Met een goed resultaat kunnen we het kampioenschap vieren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie