5-3 winst voor BCB Intratuin 1

Barneveld – Afgelopen zaterdag speelde BCB Intratuin 1 thuis tegen ELO uit Hengelo. Na een paar spannende drie-setters wist Barneveld uiteindelijk te winnen met 5-3. De Barneveldse badmintonners kunnen deze punten goed gebruiken.

 Voor Kenneth Wiessenberg is dit het eerste seizoen in het team van Barneveld. Het nieuwe duo Wiessenberg en Wesley van de Kamp raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Dit was ook tijdens de dubbel van dit weekend goed te zien. De twee wisten met een ruime voorsprong in twee sets te winnen. De dames Pauline van Haperen en Annemieke Mulder deden het minstens zo goed. Ook zij wonnen gemakkelijk in twee sets.

Met een 2-0 voorsprong begon BCB aan de enkelpartijen. Van de Kamp had drie sets nodig om het derde punt binnen te slepen. Wiessenberg begon matig en verloor de eerste set met 21-9. De tweede set herpakte de Barnevelder zich en ook de derde set wist Wiessenberg te winnen. Mulder speelde een drie-setter maar uiteindelijk vielen beide dames enkel punten aan de kant van ELO.

Met een tussenstand van 4-2 begon BCB aan de laatste twee mixpartijen. Beide mixpartijen werden pas in drie sets besloten. Van Haperen en Wiessenberg haalde het vijfde punt binnen. Van de Kamp en Mulder verloren. Daarmee kwam de eindstand op 5-3.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie