BCB Intratuin 6 pakt 1e prijs in Apeldoorn!

BCB Intratuin 6 is nog maar pas geformeerd, of het pakt al de eerste prijs bij het BART toernooi in categorie B! Het voor de tweede keer georganiseerde badmintontoernooi in Apeldoorn kende een behoorlijke opkomst en wordt georganiseerd door WSV badminton. Recreanten en competitiespelers tot aan de 8 e divisie mogen deelnemen. De overwinning op dit toernooi betekent een goede start voor dit jonge team.

In september zal de bondscompetitie weer van start gaan waar BCB Intratuin 6 zal uitkomen in de 8e divisie. Gerard Trommelen, de hoofdtrainer van BC Barneveld, staat aan de basis van deze nieuwe samenstelling. Team 6 zal bestaan uit Marloes Assenbergh, Sander Bergkamp, Chris van Dijk, Renate Sittrop, Caroline Snoeij en Edwin Zweers. Ter gelegenheid van het BART toernooi zijn 4 van de 6 spelers geselecteerd om deel te nemen. Schijnbaar heeft Gerard een neusje voor het samenstellen van nieuwe teams en dat is maar goed ook.

BCB Intratuin 6 is in de bondscompetitie ingedeeld in een pittige poule met onder andere Ricochet BC en Olympia SV. Zoals iedereen weet is vandaag winnen geen garantie voor de toekomst. Een overwinning op zak schept wel vertrouwen. Wat de toekomst ook brengen moge, dit team geniet aan het einde van dit toernooiseizoen nog even na van deze mooie overwinning!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie